Frederik Christensen blomstrer for FC Fredericia

0

I sommeren 2022 skiftede Frederik Christensen til FC Fredericia fra Viborg. Først var han der som prøvespiller, og dette førte til en fast kontrakt med FC Fredericia. Siden da har både klubben og Christensen oplevet en positiv udvikling.

For FC Fredericia går det strålende.

Holdet byggede videre på det boost, det fik i foråret, da de triumferede i kvalifikationsspillet for at forblive i NordicBet Ligaen. Forinden oplevede FC Fredericia en udfordrende sæson, men når det gjaldt, viste holdet styrke.

– Det går super godt, vi spiller rigtig godt, og vores offensiv er sprudlende. Det er en skøn tid for klubben, siger Frederik Christensen.

Senest har fredericianerne besejret AaB i pokalturneringen, hvilket vidner om, at FC Fredericia leverer på højeste niveau.

– At vinde over AaB var ren eufori. Især da vi scorede til 3-2, og selvom vi blev presset, kom vi tilbage og sikrede sejren, beretter Frederik Christensen.

Frederik Christensen spiller den ene kamp efter den anden og er en central figur i cheftræner Michael Hansens taktik.

– Det føles fantastisk. Vores spillestil passer mig perfekt, og det er også grunden til, at jeg valgte at komme hertil. Michaels taktik med at spille bolden op fra bagkæden matcher mine evner, siger Frederik Christensen og tilføjer:

– Som spiller er jeg teknisk stærk, og holdets sammensætning komplementerer mig godt.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia

Selvom Christensen er venstrebenet og kan indtage flere positioner på banen, har hans primære rolle været som back. Han mener, at mange af holdkammeraterne komplementerer hans evner.

– Holdet består af mange forskellige typer, men der er også mange ligheder mellem os. Det er svært at sige, hvem der passer bedst til mig, men vi supplerer hinanden godt, forklarer Frederik Christensen.

Da Frederik Christensen ankom til FC Fredericia, var han relativt ukendt. Han skulle finde sine ben i seniorfodbold. Den fase er nu forbi, og han excellerer på banen.

– Med tiden har jeg opnået mere erfaring med seniorfodbold end da jeg startede. Jeg bestræber mig på konstant at forbedre mig, siger Christensen.

https://crossbridge.dk/

FC Fredericias mål for sæsonen er klart, men med deres nuværende position i toppen af tabellen er ambitionerne høje.

– Vores primære mål er at komme i top-6. Lige nu går det godt, men vi tager en kamp ad gangen, slutter Frederik Christensen.