I sidste sæson spillede han i 3. division. Op til denne sæson skiftede Tobias Bach VSK Aarhus ud med FC Fredericia, og tirsdag aften blev han en af målscorerne, da fredericianerne sendte AaB ud af Oddset Pokalen.

Der blev råbt højt i omklædningsrummet på den lange gang under Aalborg Portland Park. FC Fredericia var ikke blevet levnet mange chancer for at gå videre, men de leverede overraskelsen og snød AaB, der i sidste sæson var i pokalfinalen.

https://kaiserkaffe.dk/

Tobias Bach satte målet ind til 2-1 i sejren, der endte 3-2. Bach blev skiftet ind i det 59. minut ved stillingen 1-1, og han nåede derfor at spille en hovedrolle.

– Det var vildt lækkert og surrealistisk. Det er noget af det vildeste, jeg har oplevet, nemlig at score foran så mange tilskuere på sådan et stadion her, siger Tobias Bach, inden keeper Frederik Mehder kom forbi og klappede ham på skulderen.

Beskeden var klar, da Bach kom på banen sammen med Mikkel Juel: “Fortsæt med at klø på.”

– Vi havde spillet godt og fik besked på bare at fortsætte med at være kyniske, og det må man sige, lykkedes, siger Tobias Bach.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia

Efter Tobias Bachs mål til 2-1 kom AaB dog tilbage og udlignede til 2-2.

– AaB havde inden kampen ikke tabt i denne sæson, og på forhånd var de blevet udnævnt som den værst mulige modstander for FC Fredericia.

– Det gør det ekstra fedt, og det giver os et kæmpe boost og et skub frem mod de kommende spændende kampe, siger Tobias Bach.

På torsdag trækkes der lod til fjerde runde, og Bachs ønske er klart:

– Det ville være fedt med FCK eller AGF, slutter Tobias Bach.

Næste gang FC Fredericia skal i kamp, er på søndag på hjemmebane i NordicBet Ligaen mod Næstved.