Tidligere på året offentliggjorde FC Fredericia, at de ville udvide deres salgsorganisation, og det er nu sket, da de har ansat Lasse Andersen, som starter pr. 8. juli.

FC Fredericia har ansat det lokalkendte ansigt, Lasse Andersen, som de sidste år har været ejendomsmægler hos Home Fredericia.
Lasse Andersen er født og opvokset i Fredericia, og han har de sidste par år været fast inventar på Monjasa Park til netværksmøder, kampe og øvrige partnerarrangementer som repræsentant for Home Fredericia.

– Allerede samme dag som vi slog stillingen op ringede Lasse til mig med ordene; ”Det job skal jeg have”. Vi har derfor i hele ansættelsesprocessen haft en god fornemmelse af Lasse, hvilket løbende er blevet bekræftet med flere samtaler. Vi kender Lasse rigtig godt, og vi er sikker på at vi får en ny medarbejder som vil få succes, siger salgsansvarlig Christian Johansen.

For Lasse Andersen er det ikke nyt at komme på Monjasa Park.

– Jeg har altid kommet på Monjasa Park, samtidig med at jeg har spillet fodbold siden jeg var dreng. Fodbold har derfor altid været min passion, og da muligheden opstod for at kombinere passion med arbejde, så var jeg ikke i tvivl om at dette er det rette for mig. Nu ser jeg frem til at starte, så jeg kan komme ud og møde en masse nye ansigter, forstærke mit netværk, samt repræsentere FC Fredericia på bedst mulig vis, siger Lasse Andersen.

De sidste år er udviklingen i FC Fredericia kun gået frem ad hvad angår partnere, arrangementer og lignende.

– Det har længe været en prioritet for os at få ansat yderligere kræfter til salgsafdelingen. De sidste par år har dagligdags opgaverne, events, partnere mm. fyldt mere og mere – på den positive måde. Det har derfor været nødvendigt for os at få flere hænder, da interessen for FC Fredericia er stigende samtidig med at vi gang på gang har udsolgte arrangementer. Vi har valgt Lasse ud fra et stort kvalificeret felt af ansøgere, og vi ser frem til at han starter, siger Stig Pedersen, direktør i FC Fredericia.

Lasse Andersen starter i FC Fredericia d. 8 juli og vil få ansvaret for ny salg, samt bidrage til dagligdagen i FC Fredericia ved arrangementer og lignende.