På en kølig aften på Monjasa Park blev nedrykningsspillet i Nordic Betligaen fredag aften skudt i gang. FC Fredericia mødte Nykøbing FC, og hjemmeholdet kunne gå fra banen med en vigtig 2-0-sejr efter en intens og spændingsfyldt kamp.

Kampen begyndte med et par gode forsøg fra begge hold, men det var FC Fredericia, der dominerede spillet og havde flest chancer. Allerede i det første minut var hjemmeholdet tæt på at score, men Nicklas Røjkjær skød ved siden af målet. Røjkjær var igen i aktion efter tre minutter, da hans frispark blev reddet af Nykøbings målmand, Morten Bank.

FC Fredericia fortsatte med at presse på, og både Adam Jakobsen og Jeppe Gertsen var tæt på at bringe hjemmeholdet foran. Jakobsen havde en stor chance efter 19 minutter, men hans hovedstød blev reddet af Morten Bank. Gertsen headede bolden på overliggeren i det 22. minut efter et frispark fra Jesper Juelsgård, der erstattede den karantæneramte Jeppe Brinch.

Trods en række gode chancer for hjemmeholdet, forblev stillingen 0-0 ved pausen. Men i anden halvleg skulle forløsningen komme for FC Fredericia. Efter en fejl fra Nykøbing fik Adam Jakobsen en friløber, og han udnyttede chancen koldt og kynisk ved at score til 1-0 i det 65. minut.

Efterfølgende foretog FC Fredericia flere udskiftninger, og det skulle vise sig at blive afgørende for kampens resultat. Indskiftede Nicolai Brock-Madsen, der var lejet ud fra Randers, scorede til 2-0 i det 85. minut efter et godt oplæg fra Nicolaj Ritter. Målet fik de 714 tilskuere på stadion til at juble, og FC Fredericia kunne nu mærke sejren nærme sig.

Nykøbing forsøgte at kæmpe sig tilbage i kampen og havde et par chancer i slutfasen, men FC Fredericias defensiv stod stærkt, og holdet holdt stand. Kampen endte med en fortjent 2-0-sejr til hjemmeholdet, der dermed kravler op på en midlertidig tredjeplads i Nordic Betligaens nedryksspil.

FC Fredericia kan nu se frem til næste udfordring, når holdet skal møde Fremad Amager på udebane den 9. april. Med den vigtige sejr i nedrykningsspillet har FC Fredericia fået en god start på den afgørende fase af sæsonen, og holdet vil givetvis gøre alt for at fortsætte den positive stime i de kommende kampe.