Anders Holvad blev kampens enlige målscorer, da FC Fredericia vandt 1-0 på udebane mod Hobro. Den rutinerede angriber afdriblede elegant Hobro-forsvaret og stod for kampens eneste scoring, der gav FC Fredericia deres femte sejr i træk.

Søndag eftermiddag mødtes FC Fredericia og Hobro i en spændende kamp i NordicBet Ligaens nedrykningsspil. FC Fredericia var nødt til at ændre deres startformation på grund af karantæner for Mikkel Wohlgemuth og Simon Bækgård, hvilket gav Jeppe Brinch og Valance Nambishi mulighed for at træde til. Ud over disse to ændringer startede Anders Holvad også inde i stedet for Frederik Carstensen, hvilket gav Holvad hans første startplads siden skiftet retur til FC Fredericia.

FC Fredericia kom stærkt fra start og bragte sig foran allerede efter syv minutter, da Brinch sendte en aflevering til Holvad, som dribblede forbi Hobro-forsvaret og sparkede bolden i mål.

Efter den tidlige scoring fortsatte begge hold med at presse og søge chancer. I det 11. minut fik Hobros Louicius Deedson en mulighed, men FC Fredericias målmand Valdemar Birksø parerede forsøget til hjørnespark. I det 23. minut forsøgte Nicklas Røjkjær sig med et skud, men Hobros målmand Adrian Kappenberger reddede forsøget.

I det 25. minut var det Adam Jakobsen fra FC Fredericia, der forsøgte at score med et hovedstød efter et hjørnespark, men hans forsøg gik forbi mål.

I anden halvleg fortsatte kampen med flere chancer. I det 56. minut var det Mathias Kristensen fra FC Fredericia, der fik en mulighed på kontraangreb, men Kappenberger reddede igen. Tre minutter senere forsøgte Hobros Deedson sig igen, men Birksø fik slået forsøget ud til boldbesiddelse.

I det 83. minut blev Nambishi og Holvad udskiftet og erstattet af Frederik Christensen og Andreas Lausen. Hobro dominerede boldbesiddelsen i det meste af anden halvleg, men de blev ikke farlige før det 92. minut, da Jonas Tjørnelund sendte et indlæg ind foran mål. Birksø holdt indlægget trods et hårdt pres, og sikrede dermed FC Fredericias 1-0 sejr.

Med denne sejr hentede FC Fredericia deres femte sejr i træk og skabte et ni points forspring over nedrykningsstregen. Holdet skal igen i aktion på lørdag, hvor de møder Hillerød på udebane.