Fredericia har fået en ny kulinarisk attraktion. Laurits Sigaard, en iværksætter med en passion for det græske køkken, har udvidet sit gastronomiske eventyr ved at åbne på Urbania Street Food. Torsdag var første åbningsdag.

Fredericia har fået en ny kulinarisk attraktion. Laurits Sigaard, en iværksætter med en passion for det græske køkken, har for nylig udvidet sit gastronomiske eventyr ved at åbne en madbod på Urbania Street Food.

Kendt for sin food truck, der har serveret autentiske græske retter ved diverse arrangementer rundt omkring i Danmark, tager Sigaard nu skridtet videre med et permanent sted i hjertet af Fredericia.

– Vi har løbet mange kilometer for at nå det hele til tiden, men jeg er så glad for resultatet og nu glæder jeg mig virkelig meget til at hilse på gæsterne, sagde Laurits Sigaard i en pressemeddelelse fra Urbania Street Food dagen før åbningen.

Åbningen fandt sted torsdag kl. 16:00, hvor gæsterne for første gang kunne opleve Sofistikas unikke tilbud. Menuen byder på signaturretter som fladbrød med nakkefilet og falafel, der skiller sig ud ved at bringe et stykke af Grækenland til Danmark. Laurits Sigaards dedikation til det græske køkken stammer fra hans tid i Grækenland, hvor han fordybede sig i landets madkultur. Denne erfaring har han taget med tilbage og omsat i Sofistikas menu, hvor han bruger autentiske råvarer importeret direkte fra Grækenland.

Sofistikas engagement i at levere kvalitetsmåltider ses tydeligt i deres udvalg af retter, der inviterer gæsterne på en smagsrejse til Middelhavsområdet. Med en stærk tro på kvalitet og autenticitet har Sofistika hurtigt fanget publikums interesse og anerkendelse.

Laurits Sigaard ser et stort potentiale i det lokale marked og føler, at Fredericia er det perfekte sted at introducere folk til det græske køkkens dybder. Med åbningen af Sofistika på Urbania Street Food er det græske køkken nu repræsenteret i byens pulserende madscene, hvilket giver lokalsamfundet og besøgende en unik mulighed for at dykke ned i græske smagsoplevelser.