Med sin charmerende facade og spændende udvalg af varer havde Karma by Juul fuld gang i den på Danmarksgade fredag, det handlede ikke kun handler om gode tilbud, men også om den helt rette atmosfære.

Mens folk strømmede til Danmarksgade for at deltage i festlighederne og finde de bedste tilbud, kunne man se Jan Juul, indehaver af Karma by Juul suse frem og tilbage med kjoler blafrende i hånden.

– Vi løber ikke tør, men de rigtig gide tilbud varer jo ikke ved. Heldigvis har vi masser af andre fede ting, råber han over skulderen.

Butikken havde haft travlt siden morgenenstunden, og de håbede på, at aktiviteten ville fortsætte. Karma by Juul fristede kunderne med attraktive tilbud.

– Vi har haft gang i den siden kl. 09.00 og vi håber da at det bliver ved. Nogen kommer for tilbud og tager måske noget af det helt nye med også, andre kommer for vores store udvalg af ny mode og kan så score sig et par tilbud. Vi har udvalgte kjoler til 200kr og udvalgt hugo boss til 300kr, fortalte Jan og tilføjede:

Priserne var iøjnefaldende og tiltrak mennesker af alle slags. Den livlige aktivitet i Danmarksgade glædede ham.

– Det er dejligt, at der er gang i Danmarksgade. Vi er jo bindeled til midtpunktet, så her kommer mange forbi, og i dag er det bare ekstra, uddybede han.

Udover de gode tilbud og det spændende udvalg af varer havde Karma by Juul også en særlig overraskelse på programmet. Musiker Frank Clifford var blevet inviteret til at optræde og skabe stemning på gaden.

– Jeg har fået Frank herned, eller ja, han spurgte faktisk mig, om han ikke skulle komme ned og spille hos mig, siger Jan og griner.

Frank Clifford, har kendt Jan i mange år og foreslog derfor en lille koncert foran butikken. For ham var det naturligt at komme ned til Karma by Juul og spille musik.

– Jeg er begejstret for at være en del af det musikalske fællesskab. Selvom jeg har et job senere i aften, føler jeg trangen til at give noget musik videre til mine medborgere. Det er ikke et spørgsmål om penge eller anerkendelse, men snarere en passion for at dele min kærlighed til musikken med andre, desuden har jeg kendt Jan i flere år end jeg kan huske. Så det er helt naturligt for mig at komme herned og spille lidt, sagde Frank med en varm stemme.

At spille musik på gaden har en særlig magi for Frank. Det var nemlig sådan det hele startede for ham.

– Der er noget helt unikt ved at spille musik på gaden. Folk kommer og går, stopper op, lytter og nynner med på sangene. Nogle genkender mig og giver mig et venligt vink eller et smil, mens andre går forbi med et anerkendende nik til musikens rytme. Det er en særlig fornemmelse at være en del af et øjebliks fællesskab, hvor musikken forbinder os på tværs af vores forskelligheder, uddyber Clifford og råber til et par forbipasserende:

– Træk vejret helt ned i mavsen og syng med! Hans stemme fyldte gaden, og atmosfæren blev endnu mere festlig og livlig.

Med Karma by Juul som et pulserende hjerte på Danmarksgade tilbød butikken ikke bare gode tilbud, men skabte også en unik oplevelse af fællesskab og musik. Det var en eftermiddag, hvor shopping, musik og glade mennesker gik op i en højere enhed og fik gaden til at briste af liv og energi, sammen med den øvrige midtby.