FC Fredericia vandt en vigtig kamp mod Nykøbing FC, og er nu et point over nedrykningsstregen i NordicBet Ligaen. Den seneste sejr var særligt vigtig, da holdet har vundet de tre seneste hjemmekampe og for første gang i sæsonen har vundet to kampe i træk.

De rutinerede spillere, Anders Holvad, Nicolai Brock-Madsen, Jesper Juelsgård og Nicolaj Ritter, har været afgørende for holdets seneste succes. Brock-Madsen scorede det afgørende mål mod Nykøbing FC, og Ritter var en konstant trussel i venstre side, og var manden med oplægget til Brock-Madsens mål.

https://andresens-vvs.dk

FC Fredericia er ikke det eneste hold i nedrykningskampen, der er kommet i form. Hillerød og Hobro har også vist gode takter i de seneste kampe. Hillerød besejrede Fremad Amager, der nu er under nedrykningsstregen, og Hobro vandt 3-1 på udebane mod HB Køge, der nu også er blevet blandet ind i nedrykningskampen.

HB Køge er et storsatsende mandskab med Daniel Agger og Lars Jacobsen som trænere. Holdet har dog ikke leveret som forventet og har kun to point ned til nedrykningsstregen. Der er stadig tid til at rette op på tingene, men holdet skal finde formen og få flere sejre, hvis de ikke pludselig skal komme ind i en virkelighed, hvor nedrykning er et meget stort tema. Som det ser ud nu, er de kommet ind i negativ spiral, der startede efter et nederlag på 3-0 til FC Fredericia, og det gør formkurven nu viser fire nederlag i træk.

Øjebliksbilledet i nedrykningskampen viser, at Hillerød, Hobro og FC Fredericia ligner de mest formstærke hold. Særligt Hillerød fortsætter med at overraske, og ligner et hold, der ikke bliver blandet ind i nedrykningskampen. De har 11 point ned til Fremad Amager, og meget skal derfor gå galt hvis de rykker ned. Hobro og FC Fredericia har også i den seneste tid fået vind i sejlene Efter vinterpausen har Hobro kun tabt to kampe, mens det for FC Fredericias vedkommende er blevet til tre nederlag, men hvor de to var til Sønderjyske og Vejle, der spiller med on oprykning. Ét er dog øjebliksbilledet, og noget andet er virkeligheden om ni kampe, når sæsonen er færdigspillet. Holdene skal fortsætte med at kæmpe og levere gode præstationer, hvis de vil undgå nedrykning til den danske 2. division.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia

For FC Fredericia er det afgørende, at holdet fortsætter den gode form og vinder de næste kampe. Holdet har vist, at de kan vinde på hjemmebane, og bliver der tilsat point på udebane ogå, vil overlevelsen være inden for rækkevidde.