Arbejdet med den nye Lidl-butik på Gl. Landevej i Fredericia skrider frem, og en åbning kommer til at ske inden for nogle måneder, dog uden, at supermarkedet vil sætte dato på åbningen endnu.

Spaden blev sat i jorden sidste år på Gl. Landevej. Siden har man kunnet følge byggeriet tæt, da vejen ligger lige ud til den store indfaldsvej, Snoghøj Landevej, der forbinder Erritsø- og Snoghøj-området med den øvrige del af Fredericia.

Placeringen af den kommende Lidl er lige ud til den trafikerede Snoghøj Landevej. Foto: AVISEN

Placeringen i dét område, hvor der blandt andet ligger en Rema1000 og Løvbjerg på Strevelinsvej, samt SuperBrugsen og Netto på Erritsø Bygade, er strategisk planlagt af Lidl, har de tidligere fortalt.

– Opførelsen af vores kommende butik nær Snoghøj betyder, at vi har to butikker i Fredericia, og vi mener, at vi med disse to butikker kan dække hele byen – og derfor har folk optimal mulighed for at handle i vores butikker, fordi de to placeringer har den bedste tilgængelighed i byen, har udviklings- og ejendomsdirektør i Lidl, Mads T. Nielsen, tidligere sagt til AVISEN.

Lidl har ikke planer om at åbne andre steder i Fredericia, såsom i Treldevej-kvarteret, hvor den gamle Aldi-bygning står tom, eller i Kanalbyen, hvor der endnu ikke er opført et supermarked. Til gengæld kan man i Fredericia snart se frem til åbningen af den nye Lidl på Gl. Landevej.

– Vi kommer til at åbne efter sommerferien. Jeg kan ikke lige offentliggøre åbningsdatoen og butikschefen endnu. Men vi glæder os meget til snart at byde kunderne indenfor, oplyser Lidls presseansvarlige, Thomas Sejersen.