I Lunderskov blev en 87-årig kvinde onsdag kl. 11:30 udsat for et groft tilfælde af bedrageri. Kvinden modtog et opkald fra en person, der udgav sig for at være fra hendes bank. Bedrageren informerede kvinden om, at der var blevet forsøgt en uregelmæssig overførsel fra hendes konto til en konto i Spanien.

Som en del af en påstået procedure for at sikre kvindens konto, påstod bedrageren, at det var nødvendigt at hente hendes hævekort og tilhørende kode. Med løfte om, at en bankrepræsentant ville komme forbi og hente oplysningerne, blev kvinden narret til at overdrage sine personlige bankdetaljer. Kort tid efter dette opkald ankom en mand til kvindens adresse. Han fik overdraget både hævekortet og den tilhørende kode.

Manden misbrugte derefter kvindens bankoplysninger og foretog hævninger i både Vejen og Vamdrup. Politiet er nu aktivt involveret i sagen og undersøger videoovervågning fra de steder, hvor der er blevet hævet penge.

Gerningsmanden beskrives som værende mellem 25 og 35 år gammel, høj og slank af bygning med mørk hudfarve. Han var iført en pæn hvid skjorte og mørke bukser. Politiet opfordrer alle til at være på vagt over for lignende opkald og appellerer til offentligheden om hjælp i jagten på gerningsmanden