I en fortsættelse af historien om branden, der hærgede Repair Lab i Danmarksgade, Fredericia den 14. juni, blev en 37-årig mand fra Fredericia fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Kolding. Han er nu varetægtsfængslet i 25 dage og har ikke kæret kendelsen.

Ifølge politirapporterne er denne 37-årige mand mistænkt for brandstiftelse i samarbejde med en anden mand, som allerede sidder varetægtsfængslet. Begge er involveret i sagen om branden, som i juni efterlod telefonbutikken Repair Lab i ruiner.

Den pågældende brand opstod natten til den 14. juni. Det var politiet, der første gang blev opmærksomme på branden, da de blev kaldt ud til en tyverialarm ved Repair Lab. Ved ankomst kl. 02.42 var det tydeligt, at flammerne allerede havde forvoldt betydelig skade. Vicepolitikommisær Mikkel Ross, fra Sydøstjyllands Politi, forklarede tidligere, at situationen ved ankomsten var meget alvorlig. Butikken blev hurtigt fortæret af flammer, som opslugte alt indeni. Takket være en hurtig indsats fra TrekantBrand blev ilden dog hurtigt slukket, men ikke uden at have efterladt betydelige skader.

En stor bunke brændte og sammensmeltede genstande, især mobiltelefonudstyr, blev båret ud af butikken og lagt på gaden. Disse genstande er nu en del af politiets efterforskning.

Selvom TrekantBrands brandfolk arbejdede hurtigt, blev butikken alvorligt beskadiget. Røgen væltede ud fra bygningen, og det materiale, der blev ødelagt af flammerne, blev efterladt næsten uigenkendeligt.

Politiet fortsætter med deres grundige efterforskning af brandårsagen. Vicepolitikommisær Mikkel Ross understregede, at tidligere, at man ikke kunne udelukke muligheden for, at branden kunne være påsat, hvilket førte til yderligere efterforskning og afspærring af området. Nu er endnu en mand varetægtsfængslet.