Den 28-årig vejlenser, som er mistænkt for at have stået bag tre brande i Fredericia, er ved et grundlovsforhør blevet varetægtsfængslet frem til den 5. oktober.

Efter en intensiv og fortsat efterforskning anholdte Sydøstjyllands Politi igen den 28-årige mand, der er mistænkt for at have stået bag tre brande i Fredericia. Denne genanholdelse kommer, efter at manden i første omgang blev løsladt efter et lukket grundlovsforhør i Retten i Kolding igår.

Politiet oplyser, at nye beviser i sagen har ført til anholdelsen af den 28-årige vejlenser. Han blev fremstillet i Retten i Kolding kl. 13.00 i dag, sigtet for forsætlig brandstiftelse i forbindelse med de tre brande i Fredericia.

De omtalte brande inkluderer to større brande på Nørrebrogade og Jernbanegade samt en mindre brand på Danmarksgade i Fredericia. Der er udelukkende tale om materiel skade i forbindelse med disse brande.

Anklagemyndigheden anmodede om lukkede døre ved dagens grundlovsforhør, og som følge heraf er detaljerede oplysninger om sagen ikke tilgængelige for offentligheden på nuværende tidspunkt.

Sydøstjyllands Politi har via det sociale medie X oplyst, at den 28-årige mand nu er blevet varetægtsfængslet frem til den 5. oktober. Den sigtede tager forbehold for at kære afgørelse.