Onsdag aften omkring klokken 22 blev en 22-årig mand ramt af knivstik ved Cypresvej i Kolding. Manden er ikke i livsfare, og Sydøstjyllands betragter det som en enkeltstående hændelse.

Der er på nuværende tidspunkt intet, der tyder på, at hændelsen er banderelateret, og Sydøstjyllands Politi betragter det som en enkeltstående hændelse. Der er derfor ingen grund til at være utryg ved at bo eller opholde sig i området omkring Cypresvej i Kolding.

Episoden fandt sted, efter en mindre, mørk bil, hvori der sad flere personer, standsede nær den 22-årige. I forlængelse af en kort ordveksling mellem manden og fire personer, tog to af personerne knive frem, og den 22-årige blev ramt af flere knivstik.

Herefter løb gerningsmændene tilbage til den sorte bil og kørte fra stedet.

Manden, der blev ramt af knivstik, er ikke i livsfare.

Der er ikke foretaget nogen anholdelser, men sagen efterforskes.

Sydøstjyllands Politi vil gerne høre fra vidner, der kan bidrage med informationer om hændelsen. Hvis du har oplysninger, der kan hjælpe politiet i efterforskningen, kan du ringe på telefon 1-1-4.

Af hensyn til den videre efterforskning ønsker Sydøstjyllands Politi ikke at oplyse yderligere om sagen på nuværende tidspunkt.