Fredag den 21. april fejrede Zantio IT flytningen til deres nye kontor på Karetmagervej 9 i Fredericia. Firmaet, som aktuelt har 13 ansatte, ser frem til at udvide deres team og fortsætte deres succes inden for it-branchen.

Simon Buhl Jensen, partner og it-konsulent hos Zantio IT, delte sine tanker om virksomhedens fremtid og vækstplaner.

– Drømmen er, at vi skal være 50 ansatte. Vi vil bevise, at det kan lade sig gøre uden at miste os selv, sagde han.

En vigtig del af Zantio IT’s identitet er deres tilgang til kundesupport.

– Vi agerer som intern support, så når folk ringer, så kender de dem, de ringer til, forklarede Jensen. Dette skaber en tættere relation mellem virksomheden og deres kunder, hvilket er essentielt i et konkurrencepræget marked.

Ifølge Simon Buhl Jensen er firmaets medarbejdere også meget engagerede og dedikerede.

– Mine folk kommer i weekenden og har deres kæreste med, så kan hun ligge på sofaen og se tv, mens der bliver arbejdet lidt, fortalte han.

Zantio IT’s nye kontor er designet til at fremme produktivitet og trivsel blandt medarbejderne. Med en kaffemaskine, der ifølge Jensen er “Bill Gates på kaffemaskine”, og skærme, der viser antallet af kunder i kø, skabes der et inspirerende og effektivt arbejdsmiljø.

Til trods for udfordringerne med rekruttering i it-branchen har Zantio IT ikke haft problemer med at finde kvalificerede kandidater.

– Det er ikke svært for Zantio at rekruttere. Der er lige startet tre, og vi har firenye stillingsopslag oppe,” sagde Jensen. Dette viser virksomhedens fortsatte vækst og succes i en konkurrencepræget branche.

Med deres nye kontorlokaler og ambitiøse vækstplaner er Zantio IT klar til at fortsætte deres rejse, hvor ambitionen er at få 50 ansatte i virksomheden.