FHK vandt 32-31 mod KIF Kolding. Inden kampen blev det offentliggjort, at Kasper Young havde forlænget kontrakten med FHK. Det fejrede han med syv mål.

Der var knald på. Allerede fra to timer før kampstart blev der sunget slagsange, og det var til at føle, at det handlede om mere end bare to point. På banen var det en slagudveksling uden lige med skiftende føringer til de to hold.

Til sidst holdt FHK hovedet koldt, og endte med at vinde 33-32, og sejren kom i hus via blandt andet syv mål af Kasper Young, som blev kampens topscorer.

– Vi startede som lyn og torden og tromlede dem over, og alt vi gjorde lykkedes vi med. Vi scorede på alle chancer, men så gik luften af ballonen og man kunne se vi havde småskavanker fra GOG-kampen og nogle af vores spillere var lidt pressede i dag og så blev vi presset – alle skal være gode for at vinde i ligaen og det viser Kolding, selvom de ikke har fået så mange point. De havde lette mål, vi fik to minutters udvisinger, og de scorede på deres afslutninger – det skal de have ros for. Anden halvleg startede jævnbyrdigt, og vi skiftedes lidt til at score. Det gjorde vi hele kampen, undtagen i de sidste fem minutter. Vi var bedre end dem over hele kampen, og jeg synes, vi vandt fortjent, siger Kasper Young.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia

Undervejs i opgøret måtte fløjen indkassere en udvisning, der udefra set så tynd ud.

– Armen var oppe, jeg kørte på den, og den var spids, og jeg føler deres fløj kantede mig. Jeg lå på gulvet og fik en to minutter. Så sagde jeg: Hvad sker der, jeg blev kantet? Det vurderede de ikke, men det er i kampens hede  jeg var ikke enig, de mente jeg var fri og så skal jeg have to minutter, konstaterer Young.

Sejrens betydning var ikke til at tage fejl af. Der blev jublet til den helt store guld medalje i thansen Arena efter kampen, hvor Kasper Young blev kåret til kampens spiller.

– Det er fantastisk, det er et derby, jeg har prøvet det i mange år, og jeg ved hvad det betyder for klubben og byen, så jeg vidste, at det ville blive intenst og god håndbold i 60 minutter, det gav os to point og de betyder meget for holdet og klubben, slutter Kasper Young.

adp-as.dk

Inden kampen blev det offenliggjort, at Kasper Young har sat signaturen på en ny aftale med FHK gældende frem til sommeren 2026. Det kan du læse og se mere om i et andet interview i løbet af ugen på AVISEN.