USO: De lækre lokaler skal ikke stå tomme

0

USO Outlet har set dagens lys i torsdag i Fredericia. Forretningen placeres i rammerne, der tidligere husede De Meza, og lige ved siden af USOs egen forretning i Gothersgade. Indehaver af USO, Susanne Nørgård glæder sig til at byde kunderne velkommen i de nye outletrammer.

Da lejligheden bød sig, var Susanne Nørgård ikke i tvivl, nabolokalerne skulle ikke stå tomme, og med et nyt koncept blev en midlertidig genåbning i lokalerne hurtig aktuel.

– Vi står i dag i vores lækre outlet-butik, som startede i torsdags. Vi kalder det outlet med stil, da vi stadig har kvalitet, bare til gode priser. Lejligheden bød sig med et flot, stort lokale. Vi plejer at lave en pop-up butik i Vendersgade, men der er lidt længere oppe. Det her lokale var oplagt, og hvis det skulle stå tomt hele efteråret, ville det være ærgerligt, forklarer Susanne Nørgård.

Flere kunder kom langvejs fra den 28. September, da USO Outlet åbnede, det glæder Nørgård.

– Det er fantastisk. Folk har ventet på det, og de har spurgt, hvornår vi åbnede, når de har besøgt os. Jeg har derfor skrevet, hvornår vi åbnede på alle mine opslag, og de ved, hvad var fra tidligere år. Du får altid gode kvalitetsvarer, og køber fra kendte brands. Vi køber ikke noget vi tænker, bare skal være billigt. Vores kunder vil have kvalitet, og så kan de selvfølgelig godt lide den gode pris.

Indehaveren fortæller også, at der skal ske noget. Særligt efter coronakrisen. Der skal tømmes ud i varelageret i ny og næ. Foreløbig kører USO Outlet videre til midten af januar.

– Vi er mærket i den her branche af, at der skal ske noget med alle de kriser, da vores lager bugner lidt. Og så er jeg en type, der siger “go for it”. Indtil videre er det til midt-januar, at vi har lejet lokalet her. Vi siger aldrig nej, og efterspørger folk noget, så finder vi det. Der vil altid være aktuelle varer, så folk får en god oplevelse hver gang, siger Susanne.

Festen i de nye rammer blev åbnet med en konkurrence.

– Vi synes, at der skal være noget på en dag, hvor vi åbner, og vi havde gavekort klar (på åbningsdagen, red.), hvor der var tre heldige vindere. Der skal være noget at komme efter, når man afvikler konkurrencer. De tre heldige vinder 500 kroner hver til USO Outlet, fortæller Susanne Nørgård og slutter:

– Jeg håber mange vil komme og få en god oplevelse herinde, vi vil gøre vores bedste.