Oplev sommerens sandkorn og solstråler hos Urbania Beach Bar i Fredericia. Når vejret tillader det, forvandles den populære strandbar til et centrum for oplevelser, lige fra DJ-sæt til skumfester og krabbevæddeløb på stranden.

– Vi har flere arrangementer på tapetet i løbet af sommeren. Det afhænger dog meget af vejret, da vi er en udendørs etablering uden meget læ. Men det er også det, der gør det sjovt – vi lever med naturen og dens uforudsigelighed, siger han med et smil. Løkkegård fortsætter:

– Som noget nyt, forsøgte vi at afholde en grisefest sidste uge, men vi måtte aflyse på grund af vejret. Vi har også haft gourmetoplevelser på stranden sidste år, og planlægger muligvis også noget af den slags i år, hvis vejret tillader det. Vi har også leget med ideen om at arrangere en skumfest på stranden for børnene, men det vil sandsynligvis blive i sensommeren på en lørdag eftermiddag. Vi har DJ’s og andre musikalsk indslag på visse dage i løbet af sommeren, som vi plejer. Det vil sandsynligvis være en fredag, når solen skinner.

Hver søndag kl. 13.00 kan strandbar-gæster se frem til krabbevæddeløb, som er en stor favorit blandt både børn og voksne.

– Vores mål er at bringe arrangementer til folk, når vejret er godt og stranden er fuld af mennesker. Derfor er det en god idé at holde øje med vores sociale medier og hjemmeside, hvor vi opdaterer løbende omkring kommende begivenheder, tilføjer Løkkegård.

Urbania Beach Bar byder på mere end blot mad og drikke. Der er også tænkt på de mindste gæster:

– Vi har åbent syv dage om ugen fra kl. 9 til 21. Hvis du har dine børn med, kan du altid komme ned og låne krabbeudstyr og madding hos os. Og udstyret kan du sågar tage med hjem bagefter.

Urbania Beach Bar har også et rigt udvalg af sommerdrinks og forfriskende snacks, der er perfekte til en afslappende dag på stranden. Vores menu varierer afhængig af sæsonen og vores leverandører, så der er altid noget nyt og lækkert at prøve. Hold øje med sommeren mange oplevelser på Urbanias sociale medier og hjemmesiden.

Så uanset om du er på udkig efter et afslappet sted at nyde en drink i solnedgangen, et sted for børnene at fange krabber, eller bare et sted at nyde sommeren, ser det ud til, at Urbania Beach Bar har noget for enhver smag.