Her følger en opssummering af de væsentligste sportsartikler vi har bragt i løbet af ugen.

Fodboldfeber rammer Fredericia KFUM og EGIF med over 300 unge spillere

Fodboldskoler i Fredericia KFUM og EGIF Fodbold har oplevet en bølge af fodboldfeber i denne uge, hvor mere end 300 unge spillere, alderen seks til 13 år, deltog. EGIF Fodbold havde imponerende 192 tilmeldte spillere, mens Fredericia KFUM husede 129 unge fodboldentusiaster.

Fra Middelfart til spillende assistenttræner i Hedensted IF

Hedensted IF’s sportschef, Alex Nørlund, har annonceret at Denis Fazlagic, der senest har spillet i Middelfart og tidligere førsteholdsspiller for Vejle Boldklub, har overtaget rollen som spillende assistenttræner i Hedensted IF. Fazlagic, der har spillet 126 førsteholdskampe for Vejle Boldklub og senest har spillet i 3. division for Middelfart, er blevet anerkendt som en kvalitetsspiller af Nørlund.

Søren styrer skuden: To verdensmesterskaber i sejlsport gør bølger i Middelfart

I de kommende uger vil den idylliske by Middelfart være vært for to verdensmesterskaber i sejlsport, som vil give sejlentusiaster og tilskuere en spektakulær oplevelse. Begge begivenheder finder sted ud for Middelfart Marina, som er meget aktiv i disse dage.

FHK skal teste formen af mod Champions League-vinderne

De danske DM-bronzevindere fra FHK har offentliggjort deres kommende træningskampskalender, der inkluderer kampe mod nogle af de mest anerkendte hold i håndboldverdenen, herunder en kamp mod de nykårede Champions League-vindere, SC Magdeburg.

Over 150.000 tilskuere til DM-ugen

DM-ugen 2023 i Aalborg var en stor succes, med et publikum på over 150.000 tilskuere, der fejrede dansk sport og landets bedste atleter i unikke og innovative omgivelser. DM-ugen samler en lang række danske mesterskaber i én uge i én by, og tilbyder gratis adgang til alle aktiviteter. DIF’s formand, Hans Natorp, kalder denne anden udgave af DM-ugen for en “ubetinget succes”.