Velkommen til ugens bolig på Grønkjærsvej 41 i Erritsø, en charmerende oase beliggende i en bydel, hvor familien kan trives. Med en skøn beliggenhed nær både uddannelsesinstitutioner og folkeskoler, er dette hjem det perfekte udgangspunkt for den travle familie.

Om det er en tur ind til Fredericia, eller en køretur ud på motorvejen, så er afstanden kort. Nærheden til flere supermarkeder, samt muligheden for et væld af fritidsaktiviteter i Erritsø Idrætscenter, gør det nemt at fylde hverdagen med oplevelser.

Med et boligareal på 188 m2, og en grund på hele 780 m2, er der rigeligt med plads at udfolde sig på i dette hyggelige hus.

Træd indenfor i en imødekommende entré, der leder videre til et badeværelse udstyret med spa, og et praktisk bryggers. Hjertet i hjemmet er det store, nyere køkken-alrum, som smelter sammen med en dejlig spiseplads placeret i en glaskarnap med udsyn til haven.

Vinkelstuen er rummelig og indbydende, og de to værelser er ideelle til børnene, hvoraf det ene har direkte adgang til villaens andet nyere badeværelse samt walk-in closet.

Kælderen er nyistandsat og indbyder til mange timers sjov i form af et aktivitetsrum samt rum til opbevaring.

Huset fremstår indflytningsklart efter løbende renoveringer. Nye vinduer, nye gulve, skift af radiatorer, ny fjernvarmeinstallation samt vandskuring af huset udvendigt og i stuen er blot nogle af de forbedringer, der er blevet foretaget.

Udendørs finder du en velanlagt have på 780 m2, med mange hyggelige kroge, hvor solens stråler kan nydes i fulde drag. Der er også en garage og et skur.

Til prisen af 2,675 mio. kr. kan dette hus blive dit. En villa, der vil være ideel for en børnefamilie med et eller to børn.

Besøg det åbne hus på søndag kl. 13:00 og få en personlig fremvisning af dette charmerende hus. Læs mere om boligeren hos Fredericia Mægleren ved at klikke her.