Søndagens træningskamp mellem Fredericia Håndboldklub og Ribe-Esbjerg blev en begivenhedsrig affære, der endte i en 26-26-deling efter FHK havde formøblet en komfortabel føring.

Kampen startede med et brag, da FHK kom hurtigt fra start og havde en 4-1 føring allerede efter seks minutter. Ribe-Esbjerg kæmpede sig dog tilbage, og efter 10 minutter var stillingen tæt med 5-4 i FHK’s favør.

Det forblev jævnbyrdigt, og ved 15 minutter var holdene på lige fod med 7-7. FHK’s spillere fandt imidlertid deres rytme og gik til pause med en føring på 17-12.

Anden halvleg startede, hvor FHK slap, og 42 minutter inde i kampen var de foran 21-15. Men Ribe-Esbjerg var ikke klar til at give op.En dramatisk vending fulgte, og ved 51 minutter havde Ribe-Esbjerg næsten udlignet stillingen til 23-22 i FHK’s favør.

FHK’s udskiftninger havde klart en effekt på spillet, og holdet mistede fodfæstet i de afgørende øjeblikke.Slutresultatet blev 26-26, og FHK’s tidligere føring var formøblet.

FHK spiller næste træningskamp på torsdag mod Skjern. Det er en kamp, der vil give holdet en ny chance for at finpudse deres spil før den sæsonen for alvor begynder med pokalkampen på udebane mod TMS den 25. august.