Henning Aaberg er Uddannelses-og videnscenterchef på EUC Lillebælt. Han kender alt til EUC Lillebælts erhvervsuddannelser og AMU-uddannelser.

Hennings vej til Uddannelses – og videnscenterchef startede, da han i tidernes morgen fik sit svendebrev som elektriker. Siden har han sat sit præg på EUC Lillebælt, hvor han blandt andet har været med til at starte proces – og industrioperatøruddannelserne op.

Med sine mange år i uddannelsesverdenen har han skabt et kæmpe netværk, hvor han bruger meget tid på at samarbejde med øvrige skoler og organisationer. Han har en evne til at se muligheder i alle opgaver og udfordringer, hvor intet problem er så stort, at det ikke kan løses.

– Mit hjerte banker for erhvervsuddannelserne, og jeg går meget op i at højne vores elevers/lærlinges mulighed for uddannelse, deres personlige og faglige kompetencer samt karriere og videreuddannelsesmuligheder. I mit arbejde har jeg personligt en stor interesse for den nyeste teknologi, som f.eks. AR og robotteknologi.

Henning kan den 5. februar 2023 fejre sin 60 års fødselsdag. Desuden har Henning den 1. marts 2023 været ansat på EUC Lillebælt i 35 år.