Torsdag aften blev der stjålet en personbil i Fredericia. I nat blev den fundet i Kolding efter et færdselsuheld, hvor gerningsmanden havde stjålet yderligere en bil og ville stikke af i bilen, der blev stjålet i Fredericia.

Torsdag aften blev der anmeldt et indbrud i Jyllandsgade i Fredericia, som fandt sted mellem klokken 19:35 og 23:00. Fra gerningsstedet blev der stjålet en personbil ved hjælp af den rette nøgle, som ligeledes var blevet stjålet. Det oplyser Keld Schou-Jensen fra Sydøstjyllands Politi.

Situationen tog en uventet drejning, da der i nat omkring klokken 02:20 blev anmeldt endnu et indbrud på Tulipanvej i Kolding. Herfra blev en anden personbil og en taske stjålet, med bilen hastigt forsvindende fra stedet.

Ikke længe efter, klokken 02:35, blev politiet kaldt ud til et færdselsuheld på Kongebrogade i Kolding efter en anmelder rapporterede om et højt brag. Da politiet ankom til stedet, var bilisten allerede flygtet. En hurtig reaktion førte til, at en hundepatrulje blev sat ind. Patruljen hørte kort efter en bil gassede op, og den pågældende bil blev bragt til standsning. Overraskende viste det sig, at bilen var den samme, som var blevet stjålet tidligere fra Fredericia. Den skadede bil ved uheldet var den bil, der var blevet stjålet fra Tulipanvej.

En 32-årig mand fra Viborg blev anholdt i forbindelse med episoden. Han er nu sigtet for både spirituskørsel og brugstyveri af begge personbiler. Trods sigtelserne, vil han ikke blive fremstillet i et grundlovsforhør, da han ikke er kendt i politiets register.

Politiet udelukker ikke muligheden for, at der kan være en anden gerningsmand involveret i denne serie af begivenheder.