Fodboldentusiaster har noget særligt at glæde sig til i morgen aften, torsdag den 9. maj, når tre tidligere Liverpool-stjerner gæster Den Engelske Pub ved Ryes Plads. Emile Heskey, Phil Babb og David Thompson vil dele ud af deres oplevelser fra deres tid i storklubben Liverpool FC og fortælle historier fra deres liv som professionelle fodboldspillere.

Den Engelske Pub er kendt som en Liverpool-bar, og Peter Lindvig, der ejer pubben sammen med sin søn Mark, er en glødende fan af klubben. Når Liverpool spiller kampe, er pubben derfor altid fyldt til bristepunktet af fans, der kommer for at støtte holdet fra Anfield Road. Torsdag aften venter en helt særlig oplevelse, når de tidligere Liverpool-spillere Emile Heskey, Phil Babb og David Thompson gæster pubben for at dele historier fra deres tid i klubben og livet som professionelle fodboldspillere.

Jacob Laursen, arrangøren bag aftenen, var onsdag i lufthavnen og hentede de tidligere stjerner.

– Så er de ankommet og klar til i morgen aften, hvor de kommer til Den Engelske Pub og fortæller om deres liv som professionelle fodboldspillere. Heskey, Babb og Thompson glæder sig, fortæller Laursen.

Arrangementet begynder kl. 19.00, hvor dørene åbnes kl. 18.30. Billetprisen er 295 kr., men med rabatkoden VegasVejle kan billetter fås til 150 kr. For at sikre sig en billet, kan man kontakte Jacob Laursen på mobil 26 22 20 65 eller via e-mail på kontakt@jlacademy.dk.

Tidligere Liverpool-stjerner

  • Emile Heskey spillede som angriber 150 kampe for Liverpool og scorede 39 mål i årene 2000-2004. Han repræsenterede også det engelske landshold 62 gange og scorede syv mål.
  • Phil Babb var forsvarsspiller og optrådte 128 gange for Liverpool mellem 1994 og 2000. Han spillede også 35 landskampe for Irland.
  • David Thompson spillede 48 kampe som midtbanespiller for Liverpool mellem 1996 og 2000 og scorede fem mål.

De tre spillere var en del af Liverpool i 90’erne og starten af 00’erne og vil dele sjove anekdoter og indsigter fra deres karrierer på højeste niveau. Publikum vil også få mulighed for at stille spørgsmål til spillerne.