Der tegner sig mere og mere et billede af FC Fredericias hold til næste sæson. Der mangler lidt tilgange, men med foreløbigt fem på plads ser det godt ud.

William Madsen, Daniel Thøgersen, Jeppe Kudsk, Frederik Rieper og Oscar Buch. Måske ikke spillere, der klinger blandt den almene fodboldfan, men flere af spillerne kan meget vel vise sig at blive profiler, måske fra dag ét, ellers allerede et halvt år ude i fremtiden.

Eksempelvis er William Madsen en spiller, som er gået lidt under radaren i HB Køge. Han er kun 22 år, men er allerede noteret for 100 seniorkampe i HB Køge, og i den alder er det en imponerende bedrift, og det er ikke noget, Madsen er kommet sovende til.

En anden, som man kan have forventninger til udvikler sig til en profil, er Frederik Rieper. Han har ikke spillet meget i Silkeborg i det seneste halve år, men han har været i et miljø under Kent Nielsen i Silkeborg, hvor han har trænet med på et højt niveau hos pokalvinderne fra den afsluttede sæson. Inden turen gik til Silkeborg, var Rieper en af de mest markante spillere i 2. division, og traditionelt har FC Fredericia haft stor succes med at hente den type spiller ind. Udefra set banker Rieper på til en startplads i midterforsvaret.

Kigger man længere fremme på banen, så skal FC Fredericia ud at agere. Med overvejende sandsynlighed må FC Fredericia vinke farvel til både Sofus Berger og Lundrim Hetemi, og en af erstatningerne for dem kan være William Madsen fra HB Køge, men det er ikke nok, og det er heller ikke en spiller fra den hylde, som FC Fredericia mister spillere fra. Derfor vil det være overvejende sandsynligt, at FC Fredericia henter en eller to centrale midtbanespillere til.

I den forreste linje vil FC Fredericia også skulle på markedet. Man mistede midt i foråret Adam Jakobsen, der kortvarigt blev erstattet af Ronnie Schwartz, men som ikke blev en udpræget succes grundet manglende kampform. FC Fredericia skal derfor ud at hente en ny angriber, og det er svært at finde en, der fra dag ét kan have samme indflydelse som Adam Jakobsen, men mindre kan også gøre det. Jakobsen startede heller ikke prangende i FC Fredericia, men sluttede som en stjerne i et rekordsalg for over to millioner kroner.

Kigger man på flere af de nuværende spillere, der ikke er afklaret, er det klart, at man kan kigge på lejespillerne. Af dem er det mest realistiske, at Lundrim Hetemi, Mikkel Juhl, Sofus Berger og Frederik Carstensen alle returnerer til deres respektive klubber, mens det ikke kan udelukkes, at Mikkel Fischer får endnu en sæson i FC Fredericia, da han næppe kan spille sig på holdet i FC Midtjylland endnu.

Foruden de nævnte positioner er der en position, hvor FC Fredericia skal ud at finde en løsning. Det er på målmandsposten, hvor FC Fredericia skal finde en reserve for Mattias Lamhauge, som virker til at være en, klubben tror på. Spørgsmålet er, hvilken model man vælger: en ung og talentfuld eller en mere rutineret, hvor man ved, hvad man får?

Hvorom alt er, er tegningen af FC Fredericias hold på vej, og selvom der kommer en del udskiftninger, begynder det at se lovende ud.