Fredericia Håndboldklub rider på en bølge efter at have haft fuldt hus i februar med tre sejre ud af tre mulige. Lørdag spilles der et brag af en håndboldkamp mod Aalborg Håndbold, hvor der nu meldes udsolgt af siddepladser. Administrerende direktør i FHK, Thomas Renneberg-Larsen, udtaler i den forbindelse, at klubben godt kunne bruge en udvidelse af arenaen for at sælge endnu flere billetter til store kampe.

Kapaciteten i thansen ARENA er 2.400, og det er forventningen, at der kommer i omegnen af det til kampen mod Aalborg. De 1.600 siddepladser, der er i hallen, er revet væk. Tilbage er der 600 ståpladser, der fordeles på den ene tribune bag målet og bag siddepladserne på begge langsider.

– Der er virkelig stor efterspørgsel. Vi solgte de sidste siddepladser til opgøret i dag (tirsdag, red.), og man skal skynde sig, hvis man skal sikre sig en ståplads til kampen. Det er ikke sikkert, at der er nogen billetter tilbage i døren på lørdag, siger Thomas Renneberg-Larsen.

Den store efterspørgsel er både blandt fans og sponsorerne. I alt er 360 tilmeldt sponsorspisning før kampen.

– Vi har gjort alt for at imødekomme den store efterspørgsel på kampen, og vi ser frem til at give alle en fantastisk oplevelse på lørdag. Det er en af de kampe, som man virkelig glæder sig til, siger Thomas Renneberg-Larsen.

Den administerende direktør mener, at Fredericia Håndboldklub kunne sælge mindst 500 siddepladser til, hvis der var kapacitet til det. Han håber derfor, at der kan komme en løsning på det i fremtiden.

– Jeg ser gerne, at man kigger på fra politisk side ser om det er muligt at udvide kapaciteten på siddepladser i hallen så vi til store kampe, som den mod Aalborg, kan sælge mellem 500 – 1.000 flere siddepladser end vi kan i dag. Det er ikke et enestående tilfælde, hvor vi er presset på kapaciteten. Det er vi også til kampe mod eksempelvis KIF Kolding, og ved andre særlige lejligheder, fortæller Thomas Renneberg-Larsen.

Til kampen i lørdags mod Mors-Thy var der 2.080 tilskuere, og taget i betragtning, at Mors-Thy er næstsidst i ligaen, vidner det om øget interesse for FHK’s kampe.

– Vi gør meget for at trække flere tilskuere til, og forsøger at optimere vores produkt på alle mulige punkter. Samtidig går det godt på banen, og vi ser derfor gerne, at man kigger på en mulig udvidelse af siddepladskapaciteten med minimum 500 ekstra siddepladser i arenaen, slutter Thomas Renneberg-Larsen.

Fredericia Håndboldklubs tilskuergennemsnit for den indeværende sæson er på 1.819, og det giver en udnyttelsesprocent af kapaciteten på 74,56 procent.