Reinier Taboada er klar i mælet. Han vil løfte pokalen på lørdag, når FHK spiller den afgørende DM-finale mod Aalborg.

Med en øl i hånden, familien foran sig og omgivet af fans, gav Taboada sit syn på kampen i onsdags, der endte med en FHK-sejr på 31-30.

– Det er vanvittigt fedt. Vi vidste, at vi skulle vinde for at få en tredje kamp. Nu er det den rigtige finale. Hvorfor skulle vi ikke kunne løfte trofæet nu?, siger Taboada.

adp-as.dk

Gudmundur Gudmundsson har udtalt, at dét Aalborg præsterede i den første kamp, var deres topniveau. Han følte derfor en tro på, at FHK kunne matche det. Det er Taboada enig i.

– Vi ved, de har meget stor kvalitet, og de spillede godt, men vi er klar til at spille op med dem, og det viste vi. Vi stoppede dem defensivt og vandt duellerne offensivt. Vi fortjente at vinde, synes jeg, forklarer Reinier Taboada.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia?gad_source=1&gclid=EAIaIQobChMI8dPQyoXPhQMVZheiAx3prQAJEAAYASAAEgKDkfD_BwE

Det holdt dog hårdt for FHK. FHK var flere gange i opgøret nede med tre mål, men alligevel lykkedes det i slutfasen at vende kampen på hovedet.

– Vi troede hele tiden på det. Vi giver aldrig op, og det er en god ting ved holdet. Vi gav alt, selvom vi var bagud med tre mål. Vi tror på, at vi kan slå alle hold, siger Reinier Taboada.

En af de ting, der ændrede sig undervejs for FHK, var, at Taboada steppede op. Han havde en svær første finale, og de takter fortsatte i starten af den anden finale. Det ændrede sig dog, som hjemmekampen mod Aalborg skred frem.

– Det var den samme plan, men forskellen var, at jeg scorede. Det var ikke den bedste kamp af mig i første halvleg, men jeg har en tro på mig selv, og jeg fortsatte derfor, og i anden halvleg gik det godt, siger Taboada.

https://xn--fkr-1na.dk/

Med det niveau, som FHK lagde for dagen i den anden finale, tror den cubanske FHK-profil på, at FHK kan vinde guld.

– Hvis vi spiller sådan her, så kan vi slå alle, og hvorfor skulle vi så ikke kunne vinde deroppe? Alt kan ske, slutter Taboada.

Den tredje og afgørende finale spilles lørdag klokken 16:00 i Sparekassen Danmark Arena.