Sydøstjyllands Politi arbejder i øjeblikket på at identificere to personer, der formodes at have været involveret i et tyveri fra et kasseapparat i en vinbutik i Vejle. Politiet opfordrer de som har information, og som kan hjælpe med at identificere de to mistænkte, der for nylig var involveret i tyveriet til at kontakte dem på 1-1-4.

Hændelsen fandt sted torsdag den 5. oktober i en vinbutik beliggende på Vissingsgade i Vejle. Ifølge politirapporten gik de to personer ind i butikken, hvor kvinden henvendte sig til en ekspedient og bad om hjælp. Mens ekspedienten fulgte kvinden til enden af butikken, benyttede manden lejligheden til at række ind over disken og stjæle et pengebeløb fra kasseapparatet.

Sydøstjyllands Politi har fredag offentliggjort billeder og beskrivelser af de to mistænkte og opfordrer borgere.

Den mandlige mistænkte (A) beskrives som værende cirka 30-35 år gammel og omkring 180 centimeter høj. Han har en mørk hudfarve, er almindelig af bygning og bærer et sort fuldskæg. Under tyveriet var han iført en sort kasket, sorte ripped-jeans og en sort hættetrøje med lynlås, hvor der stod “Atlanta” med hvid skrift på ryggen og venstre bryst. Han bar hvide sko, muligvis af mærket Nike, og har to karakteristiske tatoveringer på højre håndryg og venstre håndryg, herunder en krone-lignende tatovering på højre håndryg mellem første og anden finger.

Den kvindelige mistænkte (B) er beskrevet som cirka 30 år gammel, omkring 170 centimeter høj, og har også en mørk hudfarve. Hun er almindelig af bygning og har langt lyst hår med sorte udgroninger. På tidspunktet for tyveriet bar hun en sort jakke og en hvid T-shirt med et sort Nike-logo på brystet, mørkeblå ripped-jeans og havde et guldur og armbånd på venstre håndled. Hendes sko var sorte med et hvidt logo og tilhørte mærket Adidas. Hun talte gebrokkent tysk/engelsk og bar desuden tatoveringer på højre håndryg samt på halsen under venstre øre, som politiet ikke kunne nærmere definere.

Sydøstjyllands Politi opfordrer alle, der har information om de to mistænkte, til at kontakte politiet på nødnummeret 1-1-4 for at bidrage til efterforskningen.