I weekenden den 18. og 19. november afvikles Indoor Liga Cup, et stort fodboldstævne arrangeret af Fredericia KFUM i samarbejde med L&J sport, i Fredericia Idrætscenter. Turneringen, som er for spillere født i 2010 og 2012, har tiltrukket stor interesse med 144 tilmeldte hold og omkring 40 hold på venteliste.

Stævnet indledes uofficielt fredag eftermiddag, hvor mange hold ankommer til Fredericia og bliver indkvarteret på byens skoler. Lørdag starter med en fælles indmarch i hal 1 i idrætscentret, hvorefter kampene går i gang fra kl. 10.00 til 18.00 i seks haller.

Søndag morgen genoptages kampene kl. 08.30 og fortsætter indtil kl. 16.00. Stævnet er struktureret sådan, at alle hold er garanteret mindst 11 kampe over weekenden, og turneringen omstruktureres tre gange for at sikre, at alle hold ender i placeringskampe mod jævnbyrdige modstandere.

Der vil være en fælles afslutning i hal 1 omkring kl. 16.00, hvor der vil blive uddelt pokaler til alle, uanset placering. Kampene vil blive dømt af dommere fra Kolding, Vejle og Fredericia.

KFUM forventer 1300 spillere, hvoraf 1050 skal overnatte og have forplejning fra lørdag til søndag. Man forventer, at omkring 2200-2400 mennesker vil være til stede i Fredericia Idrætscenter både lørdag og søndag, herunder spillere, trænere, ledere, forældre og bedsteforældre, der følger de mange kampe.

Deltagende hold kommer fra hele Danmark, men med en overvægt fra Sjælland og København, da de finder stævnet attraktivt med seks haller under ét tag, hvilket gør det nemt at følge med i andre hold fra ens klub, og fordi der er en konstant god stemning.

KFUM har omkring 100 frivillige i sving under stævnet til at varetage diverse opgaver i hallen og på skolerne.