Fra torsdag eftermiddag og aften vil flere togstrækninger i Danmark opleve indstillinger og reduktioner i trafikken på grund af vejret.

Ifølge Banedanmark vil der ikke være togdrift på flere strækninger i det syd- og vestjyske samt mellem Holbæk og Kalundborg på Sjælland. Lokalbanerne, herunder Østbanen, Lollandsbanen, Odsherredsbanen og Tølløsebanen, indstiller al togdrift fra torsdag omkring kl. 17.00 og indtil fredag, hvor der vil blive taget stilling til situationen. På andre strækninger, såsom mellem Aarhus og Aalborg, vil der være færre afgange, med et tog i timen fra kl. 19 torsdag.

Færgeafgange påvirkes også af stormen. Molslinjen forventer, at rejser mellem Aarhus og Sjællands Odde ikke bliver påvirket torsdag, men forsinkelser kan opstå fredag på grund af høje vandstande. På Bornholm kan vejret forstyrre med kun en enkelt tur torsdag morgen med hurtigfærgen mellem Rønne og Ystad, mens de konventionelle færger vil sikre forbindelse efter en ændret sejlplan. Alle afgange fra Anholt og Grenaa torsdag og fredag er aflyst, med næste planlagte afgang lørdag den 23. december. Trafikken til og fra Samsø bliver også påvirket med aflysninger og ændringer.

Storebæltsbroen risikerer lukning hvis middelvinden overstiger 25 meter i sekundet, hvilket er forudsagt for torsdag. Øresundsbroen kan også lukke for trafik ved stærk vind, men det forventes ikke. Vejdirektoratets trafikkort vil løbende opdatere om lukninger af broer i landet. Rejsende opfordres til at følge med i trafikmeldinger og planlægge deres rejser i overensstemmelse hermed.