Fredag eftermiddag blev der leveret intens håndboldaction, da FHK og Bjerringbro-Silkeborg stødte sammen i deres sidste testkamp før den officielle start på ligaen. FHK en disciplineret indsats vandt FHK 33-29.

Kampen blev spillet uden flere spillere fra begge hold. FHK manglede spillere som Einar Olafsson, James Junior Scott, Sebastian Henneberg og en ikke fuldt restitueret Kristian Stoklund. BSH var på sin side uden stjernespilleren Rasmus Lauge.

FHKs målvogtere, Sebastian Frandsen og Thorsten Fries, viste deres værd ved at dele tiden i målet ligeligt mellem sig, hvilket også var tilfældet for højrefløjene Fredrik Mossestad og Kasper Young. En anden spiller, der skilte sig ud, var Jonas Kruse, som greb chancen og imponerede stort i fraværet af de mere etablerede bagspillere.

Kampen udviklede sig til en tæt og ophedet affære, især i anden halvleg, hvor BSH nærmede sig FHK. I et forsøg på at bevare forspringet, skiftede FHK til en syv mod seks-opstilling, en taktik der tilføjede ekstra spænding til kampen.

En af kampens højdepunkter var Thorsten Fres’ fremragende præstation, da han reddede to straffekast fra BSH’s Mads Lenbroch. Disse redninger var afgørende i at bevare FHK’s føring i de kritiske øjeblikke.

Undervejs var kampen præget af skiftende føringer, men som kampen skred frem satte FHK sig på det. FHK startede stærkt med en 9-8 føring efter 18 minutter og udvidede den til 13-9 ved 21 minutter. Ved pausen var FHK stadig foran med en score på 18-15. I anden halvleg fastholdt FHK kontrollen med en score på 22-17 efter 34 minutter, selvom BSH formåede at indhente en del af forspringet til 23-21 efter 41 minutter. Kampen sluttede dog med en sikker sejr til FHK på 33-29.

Dette resultat lover godt for FHK’s form inden deres kommende ligaopgør den 4. februar, hvor de møder SønderjyskE på hjemmebane.