I morgen, lørdag den 27. april 2024 kl. 10, vil SF-Fredericia være ude på gaden for at påpege, at det normalt ville have været Store Bededag. Du kan finde dem foran rådhuset i centrum af Fredericia.

Sidste år vedtog Regeringen med et meget snævert flertal at afskaffe Store Bededag, selvom en samlet fagbevægelse og blandt andet SF var imod. Det var en skammelig beslutning, synes SF-Fredericia i en tid, hvor stress og jag fylder for meget. Store Bededag var en mulighed for helt almindelig hårdtarbejdende danskere til at få en forlænget weekend med familie og venner. Regeringen ville hellere bruge pengene på skattelettelser til den rigeste del af befolkningen, skriver den politiske afdeling i Fredericia i en pressemeddelelse.

SF-Fredericia vil uddele 100 ”trøste-hveder” til lokale fredericianere som en lille trøst, for Regeringens tilsidesættelse af den danske aftalemodel for arbejdsmarkedet. Lørdag den 27/4 2024 er også den dag SF’s lokale EU-kandidat Allan Søgaard-Andersen har første kampagnedag på gaden i Fredericia.

– Dagen er perfekt som første kampagnedag. EU-valget den 9. juni 2024 handler også om hvilke vilkår helt almindelige lønmodtagere bydes rundt i Europa. Det er vigtigt, at vi lytter til fagbevægelsen, som sikrer ordentlige løn- og arbejdsvilkår. Store Bededag er et ærgerligt eksempel på, når en regering vælger ikke at lytte, siger Allan Søgaard-Andersen

SF-Fredericia har peget på Allan Søgaard-Andersen som en af de 20 kandidater. Allan er til daglig leder på en specialskole, er 46 år gammel, gift med Malene, bosat i Erritsø og sammen har de en søn på 16 år.

– Jeg er stolt af, at SF har valgt mig som kandidat til EU-parlamentet. Det er et vigtigt valg for Fredericia, for Danmark og for EU og jeg håber, at man vil sende ’Allan til EU’, som er mit slogan for valget”, fortæller Allan Søgaard-Andersen.