Der er mere end seks måneder til byrådet skal godkende budgettet for 2025. Men allerede nu åbner Seniorrådet i Fredericia en debat om budgettet. Det sker på et budgetmøde tirsdag den 30. april kl. 16-18 i Seniorhuset I.P. Schmidt.

Ifølge nøgletal fra Kommunernes Landsforening “Kend din Kommune” brugte Fredericia 56.025 kr. i udgifter til pleje og omsorg for 67+ årige i 2022. Det placerer Fredericia på en 79. plads blandt landets 98 kommuner.

Om det er godt eller skidt, er der mulighed for at få vished for, når Seniorrådet sætter fokus på Fredericias ældreøkonomi 2025 og de vilkår og udfordringer, som allerede er kendte på nuværende tidspunkt.

Seniorrådet har fået stabschef for økonomi og it, Rune Helms, Fredericia Kommune til at komme og give en orientering om kommunens budgetvilkår for 2025 og de følgende overslagsår. (Privatfoto)

Seniorrådet har fået stabschef for økonomi og it, Rune Helms, fra Fredericia Kommune til at komme og give en orientering om kommunens budgetvilkår for 2025 og de følgende overslagsår.

Efter Rune Helms’ orientering vil der være lejlighed til at stille spørgsmål og lægge op til debat og diskussion.

Budgetmødet afsluttes behørigt med et gratis måltid varm mad. Menuen består af ribbensteg med rødkål, hvide og brunede kartofler og sauce. Drikkevarer er for egen regning.

Inviteret er alle seniorer 60+, men der er maksimalt plads til 100 deltagere i Seniorhuset, og det foregår efter først-til-mølle-princippet med frist senest fredag den 19. april kl. 12.

Tilmelding på mail til carsten.jorgensen@fredericia.dk eller på telefon 3027 2789.