På grund af det gældende afbrændingsforbud vil Sankt Hans-fejringen på Østerstrand i år være uden bål, men det forhindrer ikke Urbania Beach Bar i at skabe en uforglemmelig aften fyldt med hygge, musik og fællessang.

Østerstrand er et populært sted for både lokale og turister, der ønsker at nyde solnedgangen over vandet. I år vil stranden også være vært for en særlig Sankt Hans-fejring arrangeret af Urbania Beach Bar. Trods afbrændingsforbuddet er stemningen høj og forventningerne store til det særlige arrangement.

Urbania Beach Bar vil nemlig afholde Skan Hans uden det traditionelle bål, men med levende musik, fællessang af Midsommersang, iskolde fadøl og rosé fra udendørsbaren. Gæsterne kan også se frem til at købe mad og nyde lækre isvafler.

Aftenens program starter klokken 17.00 med ansigtsmaling og tatoveringer, der fortsætter frem til 18.30. For de yngste gæster vil der være krabbevæddeløb klokken 17.30. Kl. 19.00 begynder den levende musik, som vil skabe stemning frem til kl. 22.00, mens fællessangen af Midsommersang vil starte klokken 20.00.

Selvom det er lidt anderledes i år uden bålet, er det stadig vigtigt for Urbania Beach Bar at bevare traditionen og skabe en hyggelig aften, hvor alle kan komme sammen og fejre midsommeren.