Solen skinner og Fredericia blomstrer, mens byen gør sig klar til mandagens store begivenhed: Royal Run med Kong Frederik i spidsen. Byen er pyntet op, og forventningerne er høje blandt byens borgere, der ser frem til dette megaevent på Pinsemandag. Hos den lokale vinhandel; Fredericia Vinhandel har man fået en ide: En særlig romkugle ser dagens lys.

Lokale erhvervsdrivende har taget initiativ til en række spændende koncepter for dagen. En af dem er Henrik Petersen fra Fredericia Vinhandel i Gothersgade. I samarbejde med Bak’s fra Nørre Aaby har han skabt en helt særlig delikatesse: Royal Run Romkugler. Disse lækkerier kan købes i butikken fra mandag og vil også være tilgængelige i boder rundt om indenfor Voldene.

– Vi glæder os til en fantastisk dag i Fredericia og til at vise vores flotte by frem for de mange løbere og gæster, der rammer vores by. Hvorfor ikke kombinere denne gode dag med lidt lækkerier? Det tænkte vi også, og selvom lækre vine, bobler og andre ting er gode ideer, så var en Royal Run Romkugle en unik mulighed, siger Henrik Petersen.

Mandagen bliver en festdag i Fredericia, hvor lokale og besøgende kan nyde en række aktiviteter og specialiteter, mens de hepper på løberne i det spændende Royal Run.

Læs også