Fredericianerne ser frem til fest og farver, når det store motionsløb, Royal Run, løber af stablen pinsedag. Byen summer af spænding, ikke mindst fordi Kong Frederik selv deltager på One Mile-ruten. Byens kreative ånd har også fået et løft, og Kurt’s Kaffebar har fundet på en helt særlig fejring.

På den populære kaffebar bliver pinsedag markeret på en usædvanlig måde. Ismail Kurt, indehaver af Kurt’s Kaffebar, tilbyder alle, der hedder Frederik, en gratis kop kaffe.

– Vi glæder os til en god dag. De sidste mange uger har vores gæster talt om dagen, der nu nærmer sig, og det fejrer vi naturligvis ved at lave lidt sjov med et tilbud til alle ved navn Frederik. En gratis kop kaffe og godt selskab på kaffebaren, fortæller Ismail Kurt med et smil.

Allerede nu mærker kaffebarens gæster og medarbejdere byens kærlighed til Royal Run og deres kongelige gæst, men også en dybere filosofi om fællesskab og tilhørsforhold.

Historisk set har Fredericia altid været en by med stærke traditioner og en rig kultur. Byens gader, der emmer af historie, bliver nu fyldt med liv og klapsalver, mens folk fejrer og deltager i Royal Run.

– Det er ikke bare en kop kaffe, men en invitation til at være en del af noget større denne dag, til at føle sig hjemme i en by, der værner om sine traditioner og fejrer nye begyndelser. Det bidrager vi gerne til med en kop kaffe til Frederik, og skulle Kongen kigge forbi, ville vi være stolte, siger Ismail Kurt.

Til alle Frederik’er

Så, hvis du hedder Frederik, eller blot ønsker at opleve den unikke stemning, så tag et smut forbi Kurt’s Kaffebar denne pinsedag. Her venter ikke kun en varm kop kaffe, men også en varm velkomst på en forventet travl dag med liv og stemning i hele byen.