Royal Run mangler frivillige. 210 har hidtil meldt sig under fanerne, men der mangler stadig 60 hjælpere.

Rekrutteringen af hjælpere står blandt andet Fredericia Løbeklub og Fredericia Triathlon Team for. Foreløbig har de fået fat i 210, men det er ikke nok til at løse opgaverne, forklarer Marlene Olling og Rita Pedersen, der administrerer klubbernes frivillige indsats på dagen.

Vil man hjælpe til Royal Run kan man stadig nå det, og i fællesskab mellem klubberne og Fredericia Kommune skydes der en kampagne i gang for at rekruttere frivillige den 15. april. Helt frem til den 30. april er det muligt at melde sig under fanerne.

– Vi har brug for yderligere 60 hjælpere til de forskellige opgaver på dagen, som det ser ud lige nu, siger Marlene Olling og Rita Pedersen.

Hjælperne bliver inviteret til et informationsmøde den 6. maj klokken 19:00, hvor der vil blive formidlet og briefet om opgaverne til løbet, der afvikles den 20. maj.

Hvis man vil melde sig som frivillig, kan det ske pr. mail til frivilligRR@gmail.com og man kan også kontakte Marlene Olling på telefon 40 98 90 46.

Arrangørerne oplyser, at der til løbet er lagt op til en hyggelig dag i Fredericia, når Kong Frederik 10. kommer til Fredericia i forbindelse med Royal Run. Der er sørget for gratis koncerter, gadegøgleri og masser af aktiviteter for børn og voksne. I byen vil der ligeledes være oprettet madområder. Det samlede program offentliggøres i slutningen af april.