I kølvandet på en stor husbrand på Hannerup Engvej i Fredericia, begynder Sydøstjyllands Politi nu en omfattende efterforskning. Husbranden, der fandt sted i lørdags, sendte en tyk røgsky over Erritsø og Fredericia. Nu skal politiets efterforskere og kriminalteknikere undersøge omstændighederne omkring branden.

Branden resulterede i et betydeligt slukningsarbejde udført af TrekantBrand, der flere gange måtte hente vand, og en tyk røgsøjle kunne ses over himlen i Fredericia i flere timer. Branden fandt sted i et hus beliggende i Hannerup Skov.

– Vi kan på nuværende tidspunkt ikke udelukke, at branden er påsat, siger Vicepolitikommissær Mikkel Ross fra Sydøstjyllands Politi. Han bemærker, at situationen er uklar, og derfor har man sat kriminaltekniske undersøgelser i gang.

– Nogle gange kan vi sige, at det er el eller noget andet, der er skyld i branden. Det kan vi ikke her endnu, så vi kan ikke udelukke, at det kan være påsat, tilføjer han.

Politiet bekræfter også, at huset ejes af en ældre mand, men at han ikke var til stede på tidspunktet for branden.

Flere detaljer om undersøgelserne og mulige konklusioner forventes at blive offentliggjort, når efterforskningen skrider frem.

Se også