Et par på rundtur i Fredericia gav anledning til bekymring i løbet af weekenden, da de blev taget i gang med et indbrud og husfredskrænkelse.

Fredag aften omkring kl. 23.40 blev et par opdaget i gang med at gennemrode et privat redskabsskur på Vejlevej. Skuret var ulåst, men da ejeren konfronterede dem, flygtede de mod centrum. Ejeren gav et detaljeret signalement af de to personer, og politiet blev underrettet.

Begivenhederne fortsatte natten til lørdag, da politiet kl. 03.38 modtog en anmeldelse om et opbrudt bådhus i Madsby Parken. Da politiet ankom til stedet, traf de to personer, der matchede signalementet fra tidligere.

– Parret blev anholdt og sigtet for indbruddet på Vejlevej og husfredskrænkelse, da de brød ind i bådhuset for at sove, siger Mikkel Ross fra Sydøstjyllands Politi.

De to mistænkte er en 32-årig mand og en 31-årig kvinde. Begge er tilmeldt folkeregistret men har ingen fast adresse. De er kendt af politiet tidligere og beskrives som hjemløse.

De blev ført til stationen, hvor de blev anholdt og sigtet. Efterforskningen fortsætter, og parret vil blive præsenteret for de formelle anklager i de kommende dage.