Erritsø Gymnastik- og Idrætsforening har gennem sin sponsoraftale med energiselskabet OK og SuperBrugsen Erritsø fået udbetalt over 70.000 sponsorkroner.

Gennem sin sponsoraftale med OK og SuperBrugsen Erritsø modtager EGIF et stort beløb til foreningens kasse. Sponsorchecken lyder på hele 70.620,97 kroner. 

Man kan støtte EGIF ved at tanke hos SuperBrugsen Erritsø. Det er nemlig OK og forhandleren, der udbetaler pengene til foreningen.

”Vi er en flerstrenget forening med syv sportsgrene. OK-pengene bliver delt ud i lige store portioner til de forskellige afdelinger, som bruger dem til ungdomsarbejde og aktiviteter på den måde, som afdelingerne nu har brug for, ” siger Torben Krogh, der er formand for Erritsø Gymnastik- og Idrætsforening.

Dobbelt støtte med OK-app

OK’s kunder har sparet pengene op til foreningen ved at tanke på deres OK-kort. Vælger kunderne at knytte OK-kortet til sponsoraftalen, støtter de nemlig kvit og frit for hver liter brændstof, der tankes på kortet. 

Sponsoraftalen betyder, at klubber og foreninger kan få fem øre for hver liter, en bilist tanker hos OK. Derudover kan foreningerne få fem øre ekstra for den samme liter, hvis den lokale bilist køber el hos OK.

Støtten fra OK bliver endda endnu højere, hvis en bilist vælger at støtte en klub eller forening via OK’s app. OK dobler nemlig støtten op til 10 øre per liter, hvis en bilist betaler med OK-appen.