EUC Lillebælt fejrer en betydelig udvidelse af deres tømrerafdeling med en ny, imponerende bygning. Indvielsen afholdes fredag den 21. juni 2024, fra kl. 14 til 16, med efterfølgende åbent hus.

I maj 2023 tog tømreruddannelsen på EUC Lillebælt de første skridt mod dette nye kapitel, da det første spadestik blev taget. Nu, lidt over et år senere, står den nye bygning færdig og er allerede begyndt at blive taget i brug.

Den nye bygning er på hele 1350 kvadratmeter og betyder, at tømreruddannelsen nu kan tage imod op til 260 tømrerlærlinge. Denne udvidelse vil ikke kun forbedre de fysiske rammer, men også skabe flere muligheder for de mange elever, der vælger en karriere inden for tømrerfaget.

Programmet for indvielsen er som følger:

21. juni 2024 kl. 14 – 16

Teknikervej 9, Erritsø, 7000 Fredericia

Kl. 14 til 15: Indvielse med korte taler af:

  • Næstformand Kirsten Bøjler Dall (EUC Lillebælt).
  • Borgmester Johannes Lundsfryd (Middelfart).
  • Repræsentant fra Fredericia Kommune.
  • Taler fra andre med tilknytning til byggeriet eller uddannelsen.

Kl. 15 – 16: Åbent hus.

Alle interesserede er velkomne til at deltage i indvielsen og få en rundvisning i de nye faciliteter. Det er en enestående mulighed for at se de moderne rammer, hvor fremtidens tømrere vil blive uddannet.

EUC Lillebælt ser frem til at byde alle velkommen til denne festlige begivenhed og vise, hvordan de med den nye bygning fortsætter med at styrke og udvikle deres uddannelsestilbud.