Det er en blanding af fornyet energi, spænding og lidt nerver, når FC Fredericia søndag starter den nye sæson i NordicBet Ligaen. Med en hjemmekamp mod Hobro på Monjasa Park markerer klubben begyndelsen på en ny sæson.

Sæsonstarten kommer efter en omhyggelig opbygning af truppen, hvor klubben har tilføjet et antal nye spillere til deres rækker, herunder Emilio Simonsen fra Nykøbing FC, Tobias Bach fra VSK Aarhus, Eskild Dall fra Brøndby IF U19, Gustav Marcussen fra Fremad Amager, Frederik Mehder fra HB Køge, og Mikkel Fischer, der kommer på leje fra FC Midtjylland.

FC Fredericias direktør, Stig Pedersen, ser frem til den nye sæson.

– Vi glæder os altid til en ny sæson. Vi har nye spillere i truppen og er spændte på, hvor vi står. Vi har en god fornemmelse, hvilket altid er et godt udgangspunkt, især før en turneringskamps sæsonstart, siger han.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia

I forhold til klubbens målsætning for sæsonen er Stig Pedersen klar i mælet.

– Vi forventer at opfylde vores målsætning efter 22 kampe, som er at ende i top-6, siger han. Med dette udsagn signalerer han, at klubben har en tydelig vision og intention om at positionere sig stærkt i NordicBet Ligaen, trods de udfordringer der utvivlsomt ligger forude.

Pedersen indikerer, at holdet fortsat er under udvikling, med planer om at tilføje et par flere spillere inden transfer-vinduet lukker.

– Vi håber at have 20 spillere og to målmænd inden transfervinduet lukker, siger han, men tilføjer samtidig, at dette også er afhængigt af skadesituationen og eventuelle salg fra den nuværende trup.

Fredericia har også et spændende element i form af Patrick Egelund, som forventes at blive en del af kamptruppen i løbet af efteråret. Den præcise timing er dog uforudsigelig, da han er på vej tilbage fra en længerevarende skade. Sikkert er det dog, at han ikke kommer i kamp i den næste måneds tid.

– Det er svært at sige præcis hvornår, da de sidste ti procent af genoptræningen kan tage tid, siger Stig Pedersen. I denne forbindelse signalerer han, at FC Fredericia er i en positiv proces, men også, at klubben forholder sig realistisk og tålmodigt til spillertruppens endelige sammensætning.

Pedersen er især stolt over de nytilkomne spillere, som allerede er kendte ansigter for klubben, samt over, at mange nøglespillere fra sidste sæson fortsat er i truppen. Han udtrykker også optimisme omkring den kommende sæson og håber, at den forbedrede stabilitet i truppen vil gøre en forskel på banen.

Denne optimismen og tro på holdet tager klubben med sig ind i den nye sæson i NordicBet Ligaen. Med en ambitiøs målsætning om at ende i top-6 efter 22 kampe, står FC Fredericia på tærsklen til en spændende ny sæson, der vil vise om de når deres mål om at ende i oprykningsspillet.

https://www.ibc.dk/fredericia-middelfart/uddannelser/hf-og-vuc/