En ny møbelkæde åbner efter planen i Fredericia inden årets udgang. Der er tale om Sit’N Sleep, der har hovedkontor i Brøndby, og i forvejen har seks butikker andre steder i Danmark. Sit’N Sleep har lejet sig ind i lokalet på Vejlevej 129, der senest har huset My Home Møbler.

Direktør og medejer af Sit N’ Sleep, Danny Wøldike Nielsen, bekræfter åbningen, og hans forventninger til åbningen i Fredericia er høje. Med et ivrigt team og en omhyggelig planlægning, står butikken på tærsklen til at indtage det lokale marked. Nielsen udtrykker optimisme omkring butikkens opstart og deler sine tanker om den forestående åbning.

– Vores mål er at åbne dørene den 27. december, forudsat at alt forløber som planlagt. Indtil videre ser alt ud til at falde på plads, og det er netop den dato, vi arbejder hen imod, siger Danny Wøldike Nielsen.

Danny Wøldike Nielsen, reflekterer over beslutningen om at åbne møbelkædens nyeste butik i Fredericia. Han belyser deres strategiske valg og fremhæver kædens udvikling, især i Jylland, hvor deres forrige lancering i Aarhus har vist sig at være en succes.

– Valget af Fredericia som vores nye butiks beliggenhed var velovervejet. Vi har længe haft et øje på Trekantområdet og har aktivt søgt efter de rette lokaler. Selvom vi overvejede flere muligheder, herunder nær Jem & Fix, besluttede vi os for det nuværende lokale, som for nylig blev ledigt. Vi undersøger også potentiale i områder som Fyn og Aalborg. Som en mellemstor, dansk-ejet virksomhed, drevet af os to grundlæggere, træffer vi beslutninger med omhu. Vores første butik i Jylland, åbnet i Aarhus for tre år siden, blev meget positivt modtaget, hvilket giver os tillid til denne nye ekspansion, forklarer Danny Wøldike Nielsen.

Foto: PR

Direktøren giver et indblik i butikkens sortiment og forretningsstrategi. Med fokus på tilpasning og fleksibilitet, beskriver han, hvordan Sit’n Sleep skiller sig ud fra konkurrenterne, såsom Ilva, ved at tilbyde kunderne en mere personlig indkøbsoplevelse.

– Som et møbelhus tilbyder vi et bredt udvalg, der spænder fra sofaer til senge og spiseborde – næsten alt, hvad der behøves til hjemmet. En unik del af vores forretning er, at vi sælger mange tilpassede produkter. For eksempel tilbyder vi sofaer i et væld af forskellige stoffer og med forskellige ryglænsindstillinger. Det samme gælder vores senge, hvor vi tilpasser dem efter kundens behov og budget. Selvom vores prisniveau ligger på linje med Ilvas, bestræber vi os på at differentiere os ved at tilbyde større smidighed og unikke valg i vores sortiment, siger Danny Wøldike Nielsen.

Han uddyber butikkens produktstrategi og sortiment. Han fremhæver deres fleksibilitet i at tilbyde både standard- og tilpassede varer og taler om, hvordan partnerskabet med et kendt interiørbrand har tilført butikken en unik karakter.

– Vi har en bred vifte af produkter, herunder både lagervarer og standardprodukter, men vi skaber også tilpassede løsninger, som at ændre stoffet på en sofa efter kundens ønske. For et par år siden indgik vi en franchiseaftale med et kendt interiørbrand, hvilket har givet vores møbelhus en ekstra kant. Denne alliance gør det muligt for os at adskille os fra konkurrenterne ved at tilbyde mere unikke og skæve produkter, som appellerer til kunder, der søger noget anderledes,” siger Danny Wøldike Nielsen.

Danny Wøldike Nielsen, direktør for Sit’n Sleep, reflekterer over valget af butikkens beliggenhed på Vejlevej i Fredericia. Han understreger betydningen af placeringen, ikke kun i forhold til lokal trafik, men også med hensyn til at tiltrække kunder fra et bredere geografisk område, som det blev oplevet med butikken i Aarhus.

– Placeringen på Vejlevej er strategisk vigtig for os, da det er en primær indfaldsvej til byen. Det har stor betydning for os at være placeret i nærheden af andre forretninger, hvor der er konstant trafik både i hverdagene og i weekenderne. Desuden giver et større hus os den nødvendige plads, som ville være svær at finde i byens centrum, hvor parkeringsmulighederne også er begrænsede. Vores mål er at tiltrække kunder ikke kun fra Fredericia, men også fra Fyn og omkringliggende områder. Erfaringerne fra vores butik i Aarhus, hvor kunder rejste langt for at besøge os, understreger vigtigheden af at være lettilgængelig, især i forhold til motorvejsnettet. Vi mener, at vores nuværende placering er ideel til at dække et bredt opland, slutter Danny Wøldike Nielsen.