I en nervepirrende kamp mellem FC Fredericia og Sønderjyske, var det nytilkomne Eskild Dall, der var en af dem, som skilte sig ud med en præstation, der gav holdet en vigtig 3-1 sejr. Med et mål og en assist var Dall kampafgørende.

Det var en intens start på kampen mellem FC Fredericia og Sønderjyske. Kampen skiftede karakter i det 24. minut, hvor Sønderjyskes Atli Barkarsson fik direkte rødt kort for at nedlægge FC Fredericias Anders Holvad.

Sønderjyske blev paradoksalt bedre efter det røde kort, men stillingen ved pausen var 0-0. I anden halvlegs begyndelse var Sønderjyske bedst og pressede på, men så slog Eskild Dall til det i 64. minut, hvilket bragte FC Fredericia i front. Men Sønderjyske svarede hurtigt tilbage, da Mads Agger omsatte et straffespark til mål.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia

Spændingen steg i det 78. minut, da Tobias Bach scorede til 2-1 for FC Fredericia på et hjørnespark af Jesper Juelsgård, hvilket sendte Fredericia-fans i ekstase. FC Fredericia holdt fast i føringen, og i det 92. minut lukkede Adam Jakobsen kampen med et mål til 3-1 på et oplæg fra Eskild Dall.

En særlig bemærkelsesværdig præstation kom fra Eskild Dall, der er ny spiller i FC Fredericia denne sæson. Unge Dall er kommet til klubben fra Brøndbys U19-hold, og han imponerede både publikum og holdkammerater med sin evne til at finde mål, men også med sin evne til at skabe muligheder for sine holdkammerater.

– Selvom det var udfordrende, var det fantastisk at vinde tre point til sidst. Når jeg ser tilbage på kampen, tror jeg, at sejren til sidst var fortjent. Selvom vi ikke havde bolden det meste af tiden, var vi meget effektive. Vi formåede at forsvare os godt og var dygtige i begge felter. Jeg synes, at sejren var ret fortjent, siger Eskild Dall.

https://www.ibc.dk/fredericia-middelfart/uddannelser/hf-og-vuc/

Kan blive endnu bedre

Dalls betydning for holdet var tydelig i hans kun anden officielle kamp for FC Fredericia, hvor han scorede et mål og leverede en assist, som hjalp FC Fredericia med at sikre sejren.

– Selvom jeg er tilfreds med min præstation, mener jeg, at der altid er plads til forbedring. Jeg ville gerne have haft bolden lidt mere, men jeg ved, at det altid kan blive bedre, forklarer Eskild Dall.

Den unge FC Fredericia spillede i den første kamp mod Hobro på kanten. Han startede også på den position mod Sønderjyske, men som kampen skred frem blev han rykket ind centralt.

– Jeg føler mig komfortabel på begge positioner . Det afhænger af, hvordan kampen udvikler sig. Hvis jeg skal spille på siden, er jeg glad for det, men jeg kan også spille indeni, som jeg gjorde i dag ved siden af Adam Jakobsen. Jeg har spillet mest centralt i de seneste år, så det er jeg mest vant til, siger Dall.

Som offensivspiller er Dall meget opmærksom på, at han skal præstere tidligt og vise holdkammeraterne, hvad han kan bidrage med.

– Jeg er meget glad for at være blevet en fast del af holdet. Overgangen fra ungdomsniveau til senior er altid udfordrende, men jeg har været heldig at komme ind i en støttende gruppe, der har gjort det nemt for mig at tilpasse mig, fortæller Eskild Dall.

Dall og FC Fredericia skal i aktion igen den 6. august på udebane mod AaB.