https://www.ibc.dk/fredericia-middelfart/uddannelser/hf-og-vuc/

Fredericia Håndboldklub trak for noget tid siden TM Tønder i pokalturneringens sjette runde. Nu er kampen fastlagt.

Håndboldens pokalturnering er atypisk på den måde, at næste sæsons pokalturnering allerede er startet. Derfor skiftes der til næste sæson ud i trupperne, der egentlig har været med til at føre holdet frem til den givne runde, som man er i efter sommerferien.

Inden sommerferien er der en pokalrunde. Det er sjette runde, og for Fredericia Håndboldklubs vedkommende kunne man trække hold fra den sydlige del af Jylland samt fynske hold.

Lodtrækningen faldt således ud, at FHK skal møde TM Tønder på udebane, og nu er der sat dato på kampen. Kampen er blevet fastsat til at blive spillet den 30. april klokken 19:30 på TM Tønders hjemmebane.

Dermed venter der dér FHK et gensyn med flere af klubbens tidligere spillere. Således har Malte Pedersen en fortid i FHK, som han skiftede til Tønder fra før den indeværende sæson, og fra sommeren 2018 og frem til 2020 spillede Rune Schrøder i FHK, som han var med til at rykke op i ligaen med i sommeren 2019.

For FHK bliver det samtidig første møde med Tønder siden 2019, hvor holdet rykkede op i ligaen. Det skete blandt andet med baggrund i en sejr på udebane mod TM Tønder med 27-25 i en kamp, der sikrede, at FHK var bedst indbyrdes mod sønderjyderne i tabellen i tilfælde af pointlighed. Så vidt kom det ikke, da FHK vandt rækken med fem point ned til netop Tønder. Nu venter det første møde mellem de to hold siden dengang.