KIF Kolding står over for en potentiel direkte nedrykning fra ligaen, efter et snævert nederlag på 25-24 til Lemvig-Thyborøn har efterladt dem i en prekær position.

Trods en stærk første halvleg, hvor KIF førte 14-12 ved pausen, skiftede kampens momentum i anden halvleg, hvilket ultimativt førte til deres nederlag.

Kampen, der blev afviklet med høj intensitet, stod lige ved 16-16 efter 40 minutters spil. Det var dog Lemvig-Thyborøn, der formåede at overtage føringen i den efterfølgende del af kampen.

Selvom Lemvig havde chancen for at bringe sig foran med tre mål ved stillingen 20-18, formåede de ikke at udnytte muligheden, hvilket holdt kampen åben til det sidste.

Kampens helt blev Emil Tellerup fra Lemvig-Thyborøn, der med afgørende redninger i de sidste minutter sikrede sin hold sejren. Tellerup stod imellem stængerne som en mur og reddede vigtige skud fra KIF’s Bjarke Christensen og Erik Toft, hvilket forhindrede KIF i at tage point med fra opgøret.

Dette nederlag betyder, at KIF Kolding nu står over for en situation, hvor deres skæbne nu kan ende med en direkte nedrykning. En række resultater i den kommende weekend kan sende dem ned i landets næstbedste række.

Skulle Lemvig-Thyborøn vinde over Aalborg, Nordsjælland spille uafgjort mod Fredericia, og KIF tabe til Skjern, vil KIF Kolding finde sig selv i en kattepine, da de så vil have 15 point ligesom Lemvig og Nordsjælland. I så fald vil KIF være dårligst indbyrdes, og dermed rykke direkte ned i 1. division.