Begge hold var foran i kampen, og i kampens sidste sekund blev et mål annulleret for offside. Der var derfor fuld valuta for pengene for publikum, der overværede 2-2-kampen i 2. division mellem Middelfart og Nykøbing.

Middelfart Boldklub og Nykøbing FC tørnede lørdag eftermiddag sammen på Middelfart Stadion, hvor græstæppet var hårdt medtaget efter gårsdagens stormflod. Snakken gik på, at det formentlig var den sidste kamp i dette kalenderår på Middelfart Stadion, og de resterende hjemmekampe for Middelfart mod FA 2000 og Skive. De vil, hvis de flyttes som forventet, blive spillet på Middelfarts kunstgræsbane ved klubhuset på Færøvej.

Nykøbing er en nedrykker fra NordicBet Ligaen, men de har endnu ikke fået helt gang i den i 2. division. Det skyldes især, at holdet har gennemgået en lang række udskiftninger i sommerpausen og har en lang række yngre spillere, som skal vænne sig til deres nye tilværelse. I alt har Nykøbing haft 13 afgange, og blandt de mest markante er Lars Pleidrup, Mathias Gehrt, Mads Carlson og Emilio Simonsen. Ind i stedet er kommet syv nye spillere, der er blevet suppleret med spillere fra egen avl.

På den anden side kom Middelfart med et sammentømret mandskab, der kender hinanden ud og ind. Alle i holdets foretrukne startformation spillede i klubben i sidste sæson, og den grundstamme, som har båret Middelfart igennem denne sæson hidtil, startede igen inde.

Fra start gav det pote for Middelfart, der satte sig tungt på kampen og spillede noget af det bedste offensivt, som de har leveret på hjemmebane i denne sæson. Efter seks minutter burde hjemmeholdet være kommet i front. Jacob Linnet slog et indlæg ind i feltet, og det strøg forbi Nykøbings mål, men der var ingen til at tage imod indlægget. Middelfart-træner Kristoffer Johansen var ikke tilfreds med det, og det fik ham til at bryde højlydt ud om, hvor spillerne var henne i det lille felt.

Lige da det lignede, at der lå et mål i luften for hjemmeholdet, slog gæsterne i stedet til ved nærmest deres første etablerede angreb. Et lavt indlæg fra højre havnede hos Emeka Nnamani, der sendte bolden ind bag Casper Radza i Middelfart-målet. Knap havde skuffelsen lagt sig hos hjemmeholdet, før de udlignede. Marcus de Claville bankede udligningen ind få minutter efter til stor jubel for de fremmødte tilskuere.

De Claville var ved at komme på tavlen igen efter 20 minutter. Han fik bolden i venstre side, trak ind i banen og skød på mål, men denne gang blev skuddet blokeret i sidste øjeblik. Middelfart fortsatte presset. I det 36. minut var det Jacob Linnets tur til at forsøge sig, da Jonathan Kjær spillede ham fri, men Linnets skud var lige på Tobias Brogaard i Nykøbing-målet.

I første halvlegs sidste minut var Middelfart tæt på igen. Et hjørnespark blev headet mod mål af Malthe Boesen, men Brogaard fik slået bolden væk, og dermed var pausestillingen 1-1.

Kort tid inde i anden halvleg kom der gang i målscoringen igen. Middelfarts Malthe Boesen var manden bag målet, da han kom først på et indlæg fra venstre side og bragte hjemmeholdet foran.

Derefter ændrede kampen karakter. Fra at have været Middelfart, der dikterede spillet, var det nu Nykøbing der tog over. Nnamani slap fri i det 56. minut og kom i en direkte duel med Casper Radza, men Radza vandt duellen. Dog, med ti minutter tilbage, udlignede Emeka Nnamani. Mod slutningen af kampen kunne sejren være gået begge veje.

Med fire minutter igen måtte Tobias Brogaard parere et langskud fra Middelfart, og i overtiden var et afrettet skud ved at overliste ham, men bolden gik ikke ind. I stedet var Nykøbing tæt på at snuppe sejren i kampens sidste aktion. De fik bolden i mål, men dommeren dømte offside. Kampen endte 2-2.

Resultatet betyder, at Middelfart nu ligger på fjerdepladsen, da FC Roskilde samtidig vandt 2-1 over Skive.