FC Fredericias træner, Michael Hansen, havde et optimistisk syn på tingene efter klubbens tab til AGF i en træningskamp. Trods resultatet på 2-0 i AGF’s favør, ser Hansen mange positive aspekter fra opgøret.

Før Michael Hansen gik ud for at møde pressen efter kampen, tilbragte han nogle vigtige minutter inde i omklædningsrummet med sit hold. Da dette var overstået stillede Hansen op til interview.

– Det var en kamp med mange gode elementer, og vi lærte rigtig meget. Vi blev udfordret på mange fronter, især fordi mange af vores spillere skulle spille en fuld kamp for første gang på lang tid, siger Michael Hansen.

Træningen på 11-mandsbanen har været en mangelvare for FC Fredericia i den seneste måned, da truppen endnu ikke er fuldendt.

– Når du ikke træner på en stor bane, mangler du noget. Du er ikke i boldberøring i længere perioder, og så skal du være skarp, når du endelig er det, forklarer Hansen.

Træneren havde også ros til AGF, der i sidste sæson vandt bronze i Superligaen.

– Det var et virkelig kompetent AGF-hold, vi mødte, som pressede os i fulde 2×45 minutter, siger Hansen.

Men Michael Hansen fokuserer på læring og udvikling snarere end resultatet.

– Vi blev matchet hårdt. Vi lærte at skærpe os, om de små detaljer, om individuel præstation, og vi lærte at beskytte os selv, fortæller han.

Hansen er klar over, at hans trup endnu ikke er fuldendt og erkender, at det nuværende hold er “lidt tyndt.” Men træneren er fortrøstningsfuld, forventer at tilføje flere spillere og skabe mere konkurrence i truppen.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia

Trods nederlaget har Hansen et positivt syn på fremtiden:

– Vi ved, hvor vi er, og vi er på vej til et rigtig godt sted. Jeg mener, at vores startopstilling er solid, og nu mangler vi bare at pynte lidt på det og få flere muligheder fra bænken, siger han.

Hansen er klar til at lære fra denne kamp og bruge det som en lejlighed til forbedring.

– Vi skal lære af, hvad der sker, når vi bliver trætte og udfordret. Hvad er det for nogle løsninger, vi træffer? Vi fik øvet en del af det i dag, konkluderer han.

Til kampen var FC Fredericia uden Tobias Bach og Emilio Simonsen. Simonsen er formentlig igen med, når holdet spiller på udebane mod Vendsyssel på lørdag.