Michael Hansen var fattet efter FC Fredericias nederlag på 6-1, men han havde svært ved at acceptere den store forskel.

Korsfæstet, død og begravet.

FC Fredericia har udspillet deres rolle i pokalsemifinalen, der spilles over to opgør, men efter den første kamp mellem Silkeborg og FC Fredericia er der ikke noget på spil i returkampen. Det blev til en kamp, hvor det lignede, FC Fredericia vågnede op fra mareridt efterfølgende.

– Det kan man godt sige. Det var en første kamp, som er afgjort nu. Svært at acceptere, vi er så meget dårligere. Silkeborg viste den forskel, der skal være på de to hold, siger Michael Hansen.

adp-as.dk

I de første 12-13 minutter havde Silkeborg haft bolden meget, men de havde ikke tilspillet sig nogen chancer. Pludselig væltede korthuset på ni minutter, og så var Silkeborg pludselig foran 3-0.

– Det midterste kvarter i 1. halvleg var forfærdeligt. Det gjorde, at kampen løsnede sig. Vi havde svært ved at komme på deres banehalvdel. Vi var først farlige efter 30 min, og der var kampen lukket. Det er skuffende. Nøgternt viste Silkeborg forskellen på Superligaen og NordicBet Ligaen, forklarer Hansen.

Synes du forskellen er for stor?

– Forskellen er, hvor den er: 6-1, siger Hansen.

https://andresens-vvs.dk/

Silkeborg kom ind til kampen uden en sejr siden i starten af december, hvor de besejrede FC København i den første pokalkvartfinale. Siden har de spillet seks betydningsfulde kampe i træk uden at vinde. Det kunne få FC Fredericia til at klynge sig til et håb på forhånd.

– De får vist det her, at selvom de kommer i dårlig form, så er de der på dagen. Vi kommer selv fra en række under og ser, hvordan vi selv står. Silkeborg havde renset alt det, der var foregået, de var klasser bedre, fortæller Michael Hansen.

FC Fredericia har siden efterårssæsonen, hvor AaB, OB, og Lyngby blev ekspederet ud, mistet profiler som Nicklas Røjgaard, Frederik Christensen, Tobias Bach, og Adam Jakobsen. Spørgsmålet er, om FC Fredericia kunne have gjort en bedre figur med efterårets hold, end med det nuværende.

– Det ved jeg ikke, lyder svaret fra Michael Hansen.

Til gengæld ved Hansen godt, hvilken følelse han står med efter, at det allerede nu er afgjort efter en ydmygelse af FC Fredericia.

– Det er pisseirriterende, når vi har brugt så lang tid på at glæde os til kampen, og så bliver det til en ydmygelse. Vi har brugt lang tid på at forberede os, og vi ville holde kamp to åben, så vi er frustrerede, slutter Michael Hansen.

https://byens-broed.dk/

Returkampen mellem FC Fredericia og Silkeborg spilles den 11. april.