NordicBet Ligaen er skudt i gang, og FC Fredericia startede sæsonen med et 2-0 nederlag til Hobro. Efter kampen gjorde FC Fredericias cheftræner, Michael Hansen, rede for hvad der gik galt og hvordan holdet planlægger at vende tilbage stærkere i de kommende kampe.

Da Michael Hansen blev spurgt om hvad han mente gik galt i åbningskampen, forklarede han:

– Der er mange ting, der gik galt. Det vigtige er, at vi fik spillet vores første kamp, og nu har vi noget konkret at tage med os ind i næste kamp. Vi manglede effektivitet og skarphed. Hobro vandt fortjent, men der var også øjeblikke i kampen, hvor tingene kunne have været anderledes, sagde Hansen.

Selvom FC Fredericias åbningskamp var skuffende, er Michael Hansen fast besluttet på at lære af det.

– Vi fik at mærke, at det ikke var godt nok det, vi præsterede i dag. Det er noget, vi skal analysere, og finde ud af, hvad vi kan gøre bedre, forklarede han.

Trods nederlaget er Michael Hansen optimistisk og mener, at der er positive aspekter at tage med fra kampen.

– Der er virkelig små ting, det er vi som hold i med- og modgang skal reagere på. Vi har nu fundet ud af at få 90 minutter i benene hos nogle, hvor vi også kan vide hvor, hvor kan man skrue op? Hvornår skal man skrue ned, så de ting kan vi selvfølgelig tage med, fortalte Hansen.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia

Hansen er fuld af beslutsomhed forude for FC Fredericias kommende kamp mod Sønderjyske på fredag.

– Vi har fire hverdage, inden vi skal stå nede i Haderslev om fem dage og der ved vi, at vores præstation skal blive bedre, så det er det vi vil arbejde for, afsluttede han.