Fredag den 28. april slog Melis Pizza & Kebab dørene op i deres nye lokale på hjørnet af Treldevej og Indre Ringvej i Fredericia. Tidligere husede hjørnet af de to veje tankstationen Bonus Benzin, der lukkede, men nu er området omdannet til et pizzeria med en fremragende placering ud til to trafikerede veje, fortæller indehaveren.

Melis Pizza & Kebab er flyttet fra Skansevej, hvor indehaver Necati Can har drevet pizzariet siden 2009. Årsagen til flytningen er, at der skal bygges rækkehuse på grunden, hvor pizzariet tidligere lå.

Necati havde sidste åbningsdag på Skansevej i søndags, og hele ugen har han arbejdet på den nye lokation og gjort det sidste færdigt. Han har investeret i både en helt ny pizzaovn og nye maskiner, som skulle tages i brug for første gang, da AVISEN aflagde pizzariet et besøg før åbningstid fredag.

Det var derfor med spænding, at Necati Can bød AVISEN på den første pizza fra den nye ovn. Necati fik frie tøjler til at vælge, hvad der skulle på, men han sagde det ville han ikke, og AVISEN valgte derfor en udgave med den obligatoriske tomatsauce, skinke, ost og løg.

Efter en bagetid på syv minutter var pizzaen klar, og Necati kunne servere den for AVISEN, der tog plads ved et bord.

Mens pizzaen blev nydt, kom venner til og hilste på, mens også kunder kom til og spurgte efter et menukort og ønskede Necati tillykke med det nye lokale.

Necati oplyser, at han i første omgang har valgt at holde åbent alle ugens dage fra kl. 16:00 til 21:00.